Gzmkr Erdem hastanesi güneşlide yaptırdık 4 aylıkken, muayene dahil ücret 800 liraydı ama ağustosta yaptırdık, zam gelmiş olabilir. Çok memnun kaldık, ilk çişinden sonra hiçbir rahatsızlığı olmadı.
bimohr1406 smeyyed Bağcılar Yunus emrede yaptırdık içerde toplam 6 dakika kaldı 4 günde de iyileşti 300 lirada ücret vermiştik
bimohr1406 smeyyed iki yıl önceydi doktorun adını hatırlamıyorum kirazlı durağının hemen yanında hastahane
mucizemoglummmm Gizoooo Teşekkür ederim ben de öyle düşünüyorum. İnşallah sarılık durumu azalsın hemen sünnet olmasını istiyorum. Doktordan memnun kaldınız mı ?
BurcuKucuk smeyyed Beylikdüzü Medilife Hastanesinde Doktor Değer Beye yaptırdık. Oğlum 23 aylık ve çok hareketli olmasına rağmen çok çabuk iyileşti. Doktor zaten numarasını da veriyor. Lokal anestezi ile yaptırdık ve çok şükür çok rahat geçti🥰 size de şimdiden geçmiş olsun 🌺
BurcuKucuk smeyyed biz Temmuzda yaptırdık 750₺ ödemiştik bir de ilk muayene var sünnet öncesi ona da 105₺ ödemiştik
252525 MerveAlaca67 Pendik devlet hastanesi ne baktım randevu yok ama kartal yakacık çocukta var randevu yaparlarmi ordan alsam acaba çocuk cerrahisi ne gidip sünnet yaptırmak istediğinizi söylednz
MerveAlaca67 252525 önce hastaneyi ara canım sünnet yapılıyor mu diye sor öğren ben öyle yapmıştım boşuna gitmemiş olursun bazı hastaneler çünkü pandemiden dolayı yapmıyorlarmış
MerveAlaca67 252525 aynen hastaneyi aradım yapılıyor mu diye dört aylık bebeğe diye sordum sonra çocuk cerrahına gittim sünnet ettirmek istiyorum dedim baktı tamam olur dedi on gün sonraya randevu verdi gittik yaptı