Tuti29 Kızlar bebeğim 3 ay 12 günlük biraz önce eczaneden aldım 3 damla verirsin dedi ama üstünü 4 yaştan sonra kullanılıyor diyor yanlış mı verdi acaba nasıl kullanıcam
Deletedmom0099 Tuti29 hayır yanlıs değil doğru ama bir fıs yeterli, damla şeklinde kullanmadım ben hiç fısfıs başlığıyla kullandım
sademinannesi Tuti29 direkt ağzına bir fıs sıkmanız yeterli olacaktır kan damlasında d vitamininde hep üzerinde 4 yaş üstü yazıyor ama kullanabilirsiniz gün içerisinde tok karnına veriyorum ben hep
Mucizemsin21 Tuti29 ben fıslatmaya güvenemedim fazla eksik kaçar diye biraz pimpirikliyim de 😂 damlalığını kullandım kaşığa 4 damla sıkıyorum zaten bir damlası kaşıkta kalıyor hemen hemen canım
Aag Tuti29 ben emzirirken araya sıkıştırıp sıkıyorum hani yağlı ya zeytinyağlı. Boş vakitte sıkarsam ağzında yağ tadı kalır diye emerken veriyorum 😅 sütte yağlı rahatsız etmez
Aag Tuti29 genelde geceleri verdim. İlk başlarda klasik gaz kaka sorunu vardı gece verince sbaah kadar etki edip biraz daha rahatlatıyordu yada bilmiyorum bana öyle geliyor 😅
Tuti29 Aag içeriğinde zeytinyağını okuyunca bn de mutlu oldum yaa kızım kolik inşallah bizi de rahatlatır 😂 bugün gündüz verdim yarından itibaren akşam vereyim ben de 😊
Tuti29 Mucizemsin21 aynen ben de fısla havaya sıktım pek içime sinmedi kaşığa 3 damla sıktım öyle verdim ama dediğiniz mantıklı ben de 4 vereyim 😊
Mucizemsin21 Tuti29 aynen sağlık ocağındaki ebeye sordum iyi yapıyorsun kaşıkla veriyorsan öyle yap dedi canım😇
Tuti29 Mucizemsin21 ben de aradım bana üstünde yazmıyor mu diyor 😂 dedim yazsa sizi niye arayım Allahım ya 😂😂
Kaderlmc Tuti29 bir fıs sıkıyorum ben bir fıs 3 Damla’ya tekabül ediyormuş kaç ul aldınız bizimki 400ul