LavininAnnesii Selam hanımlar🌸3 aylık kızım var🐣Ona şarkılar dinletmek, söylemek istiyorum ama hangi şarkıları dinletmem daha çok hoşuna gider ya da hangileri gelişimi için daha doğru bilmiyorum 🤷🏻♀️Tecrübeli annelerden tavsiye istiyorum şimdiden teşekkürler 🙏🏻
antropologanne LavininAnnesii Sarji secerken hic gelisimini dusunmedim acikcasi. Kop kop yapip eglenmek icin dinledik hep, su an gun icinde kudurma saatimiz bile var. 😂
sedaozan LavininAnnesii benim oğlum özellikle Ali babanın çiftliğine bayılıyor sürekli söyleyip hayvanların seslerini çıkarıyorum 😂 bide çiftlik kitabımız var oradanda yine gösterip şarkımızı söylüyorum benim oğlumda 4 aylık 🥰
BugsBunnyy LavininAnnesii butun cocuk sarkilarini ezberledim 2. Olunca hepsini soyluyordum ozellikle patates adam sarkisi vucudunun bolumlerinide duyuyor.
LavininAnnesii antropologanne hahahha aslında bazen çok hareketli müziklerde ürküyo gibi geldi de ondan sordum yanlış mı yapıyorum diye😂
LavininAnnesii BugsBunnyy hahah ben ezbere bilmiyorum pek neleri ezberlemeliyim onu öğreneyim dedim aslında😂ama sanırım çok farketmiyo kızımın tepkilerine göre ilerlemeliyim
antropologanne LavininAnnesii O aylarda ani seslerden korkabiliyorlar, sarki icinde de birden ritim falan degisince normal.
sedaozan LavininAnnesii mesela ağladığı anda söyledğimde susuyor gülümsüyor ya da yanına yatıp kitapta gösterip hemde şarkı söylerken çok heyecanlanıp ellerini ayaklarını hareket ettiriyor
Balkizlarim LavininAnnesii 40 günlük ten itibaren dinliyor uykuya geçiş zamanında 🌸🎈 ezberledi söylüyor 🙏😍 ablasi ile beraber ezberleyip video çekmeyi planlıyoruz 🙏🎈😁 çok var yaaa 🙈
BugsBunnyy LavininAnnesii acin telefondan Gun icinde ezberlersiniz zamanla aynen fark etmiyor eğitici cogu sarki ve daha kolay ogreniyorlar ben sarkiyi soyleye soyleye ogrendi vucut bolumlerini
antropologanne LavininAnnesii Algıları ve kelime hazinesi icin sahane bir etkinlik bu arada. Ben faydasini cok gordum. Sizde devam edin, simdidn keyifli dinlemeler💐