Reyna kapağının kenarında ki plastik yerler sizin de yemek yaparken kokuyor mu? beni çok rahatsız etti sağlıksızmış gibi
antropologanne Reyna Ufff o fasulyemi, tam ekmek banmalik. 😢 Kuzenimde var, hic boyle birsey duymadim.
baloglusss Reyna Ben de var ama misafir geldiğinde genelde onda yemek yapıyorum hafif bir koku var ama beni rahatsız etmedi çok su lekesi falan tutuyor sevmiyorum ben o tencereleri
Duyulurum Reyna yanıyor mu acaba. Kokuyorsa yanması gerekir. Ama kapak neden yansın ki. Karaca tüm kulpları yanan biri olarak yazdım bu yorumu 😔
Ruzz-Batu Reyna ben kullaniyorum ilk aldigimda 3-5 kullanimda yapti koku sonrasinda yapmadi 3 senedir hemen hemen kullaniyorum
egelsenkonuss Reyna bende kullandım annemde kullandı böyle sıkıntı yaşamadık. Ama memnun değilseniz tefal titanyum öneririm en harikası o
Reyna antropologanne 🥲🥲🥲 benimki neden böyle oldu ya ısı görünce koku geliyor onlardan mağazasından almıştım bi de
Reyna antropologanne daha yeni aldım 2-3 yemek yaptım en fazla bi de alırken garantili demişlerdi olmadı çıkınca uğrayıp sorayım hem diğerlerini de koklarım 😂
Reyna baloglusss sende de mi geliyo canım evet su izi oluyo oralar görüntüsü çok güzel kullanması da bence
baloglusss Reyna ben düz granitleri var ya onlardan çok memnunum taş gibiler kampanyalı 350 ye almıştım biodiomandlardan daha iyi
Asyamine27 Ben kullanıyorum tam iki sene oldu kulupları soyuldu Karaca’ya başvurdum ama ücret karşılığı değişim var dedi ben hiç memnun değilim aynı şekilde o koku benimde rahatsız ediyor
Danerys Reyna hayır kokmuyor. Isınıyor olabilir mi sizinki? Ateşe denk geliyorsa. Bir de master chefte fırına falan koyuyorlar tavaları ben kıyamadım ama. Erimiyor sanırım
Reyna baloglusss evet bendede var granitlerdrn 2 senedir kullanıyorum hala yeni gibi bunun görünüşüne vuruldum da aldım bakalım