Naz93 Kızlar merhaba daha önce bebeğine corona testi yaptıran var mı ? Bebeklere burundan mı yoksa Boğaz’dan mı yapıyorlar ? Acıyor mu ağladılar mı ? Bakar mısınız lütfen
Gulefsan Naz93 ağızdan alıyorlar test öyle boğaza kadar sokma falan yok, huysuz anına denk gelmezse ağlamaz, yani dilin üstünden alıyor
Rikaa Naz93 hem burun hem bogazdan suruntu aliniyor. Aciyor olabilir aglamisti cok. Ama onun sagligi icin diyip yaptirdik.
Gulefsan Rikaa nerde test yaptırdınız, ben istanbulda yaptırdım bebeğim 5 aylikti , ben sadece ağızdan olsun dedim,bebeklerde burundan almıyoruz zaten demişlerdi ve sadece ağızdan aldılar. Demek ki değişiyor uygulama
Rikaa Gulefsan 2021 mart ayinda yaptirmistik Allah vermesin, kimseye yaptirmya gerek duymasin kimse insallah
BugsBunnyy Naz93 artik sadece agizdan aliniyormus biz yaptirdigimizda burundan da aliniyordu ama cok kısa suren bir islem korkmayin
Nrgs Naz93 oğluma yaptırmıştık sadece dilinin altından tükürük almışlardı hatta o zamandan beri hep sorgularım bebeklerde bu kadarcık sürüntüyle sonuç çıkıyorsa bizim neden beynimize kadar sokuyorlar diye 😬
Zeytin_cekirdegi Naz93.burundanda ağızdan da numune alıyolar ama yetişkinlere yaptukları kadar burnun derinine itmeden yapuyorlar.hemen ucuna yakın noktdan yani.oğluma. yaptrmştk ağlamadı da yani
selosunannesi 38 günlük bebeğim var bende yaptıracaktim.pozitif çıktık eşim de bende sağlık bakanlığından arayanlar da sağlık ocağı hekimi de bebeğe yaptırmayın tasiyicidir zaten hiç bı tedavisi yok ssdece yaptırmış olursunuz çocuğa eziyet etmeyin ağzı burnu küçücük önermiyorum dediler yaptırmadım hiç ateşi huysuzlugu flssn da olmadı bizim de bitmekmuzere karantina
karabiberimm Naz93 ben ameliyat olacak diye yaptırmıştım ağzından aldı çok kolay oluyor hemen yatırdı sedyeye ağzına çubuğu sokmasıyla çekmesi bir oldu saniyelik iş keşke bizim de öyle olsa
Mrvts Naz93 yeni daha ishalden hastaneye yatisimiz yapılmıştı bir hafta önce test yaptılar aynı bize olduğu gibi hem burundan hem boğazdan sürüntü alındı haliyle canı acıdı ağladı biraz öğürdü yani ben de yaptirdigim için zor oluyor tabi
Ikinciheyecan Naz93 rota yusunden hastanede yattik yatis icin yaptilar hic aglamadi bile yetiskinlerdeki gibi cubugu komple sokmuyor kenarina degdiriyor
Nohutannesi Naz93 benim bebeğim oldu. Burundan da ağızdan da yapıyorlar sadece bizim kadar ileri itmiyorlar burundan örnek alırken. Canının yandığını sanmıyorum ama ağlıyor elbette çünkü sabit tutuyorsunuz sedyede ve bunu istemiyorlar