KonudanBagimsiz 2lokummannesiii Odaklanmam gerekiyor okuyabilmem için,kitaplarım bana ben onlra bakıyrm ama uykusuzluğum odak sorunu yaratıyor bu konuda inanılmaz hassasım😊O yüzden yaklaşamıyrm ama inanıyorum o günler geri gelecek😊
2lokummannesiii KonudanBagimsiz Evet kitaba odaklanmayınca insan hiçbir şey anlamıyor. Uykusuzluk en büyük etken.
UzayliOzge 2lokummannesiii Bekarken cookkk okurdum bütün kitaplarım annemlerde kaldı 🥺 3 ay 29 günlük bir oğluşum var çok huysuz onunla ilgilen ev işi yemek yap derken gece bir bardak çayı zor içiyorum hiç vaktim kalmıyor 😔
2lokummannesiii Elifdogen2021 Ben de Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeniyim. 2 yıldır çalışmıyorum oğlumu kendim büyütmek için😂 Ama mesleğe başlayınca öğrencilerime anlatacak bir sürü kitap biriktiriyorum😂
Elifdogen2021 2lokummannesiii Mesleğinizi bu denli düşünerek yapmanız takdire şayan.Meslektaşiz çok memnun oldum.📚🎉
2lokummannesiii ikizlerinannesi2985 Evet öyle😂 Bazen yanlarında okumak telefonla oynamaktan iyidir diyorum😂 Daha küçüklermiş ya Allah yardım etsin.
ikizlerinannesi2985 2lokummannesiii ben de öyle düşünüyorum aslında😀 teşkkür ederim bu arada🥰 sizinki kaç aylık?
2lokummannesiii dinle_beni_bi Anladım canım. Olsun dediğin gibi ilerde okursun. Okul çağında çocukla ilgilenmekte epey zor.
Gin 2lokummannesiii 60 olmuş benim. Önümüzdeki yıl için 70 belirledim hedefimi. Kitap yorumlarımı daha müsait olduğum bir zamanda girerim, bu sene okuduğum kitapları çok sevdim🤭
Hulya99999 Bu seneyi 14 kitapla bitiriyorum bebeğim alerjik olunca bu kadar oldu ama büyüdükçe okuma sayımın artacağını düşünüyorum 😂2lokummannesiii
ikizlerinannesi2985 2lokummannesiii ayy maşallahh🥰 o aylar daha rahat dimi benim gibi 14 aylara göre?😀 kendinize daha rahat vakit ayırıyorsunuz sanırım