2lokummannesiii Oblomovv Ah çocuk olunca hele küçük olunca insan okuyamıyor. Benim de oğlum büyüdü diye uyuyunca okudum bu yıl. Yoksa 2020 yılı maalesef okuyamadım. Oblomov.. Umarım bu yıl okuyabilirim😂
Oblomovv 2lokummannesiii ben de tekrardan okuyacağım zamanları iple çekiyorum. Umarım başarabilirim. Oblomov herkesin mutlaka okuması gereken bir kitap 🌹
lanadelmiyav 2lokummannesiii hamilelik, doğum, lohusalık, yenidoğan bebek bakımı derken az tane okudum. Yeni yeni eski hızımı yakalıyorum.
2lokummannesiii lanadelmiyav Hamileyken okuldaydım öğrencilerime örnek olma adına ve okuma saatlerimizde okudum. Fırsat yararmaktı amacım😂 Boş derslerdw harika oluyordu. 2019 Ağustos ayında doğum yaptım 2020 de dahil hiç okumadım. 2021 de okudum diyebilirim. Küçük bebekle biraz zor oluyor.
lanadelmiyav 2lokummannesiii Hamileyken okuldaydım öğrencilerime örnek olma adına ve okuma saatlerimizde okudum Ne güzel. Ben kitap okumaktan tiksinmiştim hamileyken. Okuyunca midem bulanıyordu. Max. 2-3 tane okumuşumdur😅
2lokummannesiii lanadelmiyav Olabilir ya herkeste süreç farklı oluyor😂 Benim için okumayınca zaman geçmiyordu😂
2lokummannesiii Oblomovv Yorgunluk ve uykusuzluk insanı yoruyor. Dinlenik olunca okumak en iyisi o yüzden kasma elbet okursun😂
Zlm 2lokummannesiii valla bayağı zaman oldu okumuyorum aslında bı Harry Potter maratonu yapasim var 😄
dinle_beni_bi 2lokummannesiii uzun zamandır okuyamadım desem 🥺 o kadar yorgunum ki. Saat 8 de uyuyorum.
BalAnne1 @2lokummannesiii 3 tane okuyabildim canim ve artik ders calismaya basladigimdan biraktim arada storytelden dinliyorum
Hipatya 2lokummannesiii hiç tane 😂 normalde okurum ama kızım fırsat vermiyor Abartma tozuna başlamıştım 3 4 ay önce bi bitiremedim 😂