2lokummannesiii teşekkür ederim önerileriniz için hemen size cevap vereyim 2 cocuk annesiyim büyüğü ana sınıfına gidiyor kucugu 2 yasinda sabah onu hazırlıyorum yediriyorum götürüyorum daha sonra kendi evimi topluyorum kahvalti yapıyoruz kucuguyle beraber kucugu bazen naza cekiyor kendini sıkıştırıyorum onu yediriyorum ev işi kahvalti bulaşık çamaşır derken 1 bucuk gibi geri almaya gidiyorum oglumu okuldan daha sonra gelince tekrar birseyler hazırlıyorum cocuklara o sırada yemek hazırlıyorum aksam yemeğini sonra küçüğünü uyutuyorum o uyurken spor yapıyorum 2 bucuk aydır düzenli her gün 45 dakika leslie hemen acele dusumu alıyorum kahve yapıyorum kendime o ara fırsat bulursam biraz okuyorum kitap bulamadığım zamanda misafir gelmiş olur o gün ne spor ne duş ne kitap okuyabilmisimdir yemek telasindayimdir bunlari yaparken ara ara soba sönüyor onu yakıyorum 6 yaşındaki oğlum surekli birseyler istiyor ve çişi geliyor aksam 6 gibi esim gelir yemek yeriz tekrar bir bulaşıkları topla yemek yemeyen çocuğa başka bir şey hazırlarım cay kahve meyve hazırla esimde aksam otururken birseyle ilgilenmemi istemiyor beraber TV izleyelim diye bilmiyorum benim için çok yoğun bir hayat ama tatlı telaş şikayet etmiyorum 😊 hele hele o gün alışveriş yapmam gerekiyorsa ayrı bir efor sarfetmem gerekiyor çünkü esim hic anlamaz 5 tane söylesem 1 ini hatırlar alır yani evin büyük sorumluluğu bende esim sadece para getirme kisminda uğraşıyor bunun yanı sıra ek çocukların banyolari soba kovasini dökme cop dökmek kedilerimiz var balkonda 2 tane onların mamalarini hazırlamak vermek dolaptaki atilcak olankari atmak gibi gibi gibi Allah bitirmesin 😄