Duyguyldrm Ay atak doneminde neler oluyor 2 hafta sonra 4 aylik olacagiz. Heyecanla ve korkuyla bekliyorum. Abartıldığı kadar var mı cidden ??
blue5 Duyguyldrm huysuzluk/meme reddi/uykuya direnme oldu biz de şuan devam ediyor umarim cabuk biter.
badembebek blue5 atağınız ne zaman başladı? 3 ay 18 günlük kızım var bu şekilde ataktan olabilir mi acaba diye düşünüyorum.
Buseliii blue5 bizde 2 ay 10 günlüğüz memede ağlıyor huysuz hiç gülmüyor uyurken ağlıyor acaba atak dönemimi bizimde
Annesinin_kuzusu00 Duyguyldrm yani abartisiz soyluyoeum ben cok zorlandim baya 1.5 ay falan surdu bizimki sabah aksam aglamalar uyumamalar
gmzlgzl Annesinin_kuzusu00 4. Ayı doldurunca mı oluyor yoksa 4. Aya grincemi şuan ben 2 ay 28 günlüksek 4. Ay atagına ne zaman giriyorum
Annesinin_kuzusu00 Erdemir 28 aylik hala oyle surekli agliyor uyku sifir yemek yemiyor.Bu son zamanlsrda daha da yoruldum yiprandim gercekten
Mrvhtp81 Erdemir Bizde atak bitti diye gösterince uygulamada gerçektende azaldı huysuzlugu 1 haftaya kayboldu
Yavuzseliminannesi1661 Bizde 1 hafta sonra 4 aylık oluyoruz ama bızım ataklar başladı valla burnumdan gelıyor hıç bişeyden memnun olmuyor ne zaman bitçek bu atak valla gün sayıyorum 🥲🙈
Erdemir Duyguyldrm kaç post açtım profilime gir bak. Meme reddi çok kötü bişey aç ama almıyor ağlıyor çok yıprandım çok kalan gün 20
sedaozan Duyguyldrm her bebekte olur mu bilemem ama zaten çok huysuz bi bebeğim vardı atak dönemi daha da fena durumda en basiti biraz Önce anlamsız bir şekilde 1 saat ağladı uyumak istemediği için hem de tüm gün sadece yarım saat uyumuşken 😑😄
baloglusss SEDANURRRR biberon başlı başına meme reddi sebebi ben yandım siz yanmayın biberonu bırakın meme mama gidiyorsanız…
SEDANURRRR baloglusss yok hayır sadece mama yiyor, biberonu kabul etmeme gibi bir durum oluyor mu merak ettim
Erdemir Annesinin_kuzusu00 büyümüşte maşallah bende şuan çok yıprandım meme reddi çok yaşıyorum oturup kaç defa ağlayıp hayatıma devam ediyorum
Almilamoms Duyguyldrm şuan yaşadığım şey kesinlikle atakların ağa babası bu ay . En kötüsü meme reddi …
seyda05 Duyguyldrm 6 aylık olduk hala 4 ay atağından çıkamadık 😅 geceleri uyumuyor uykuya direniyor şuan olduğu gibi 🥲