minnosunannesi06 Kizlar iyi geceler hepinize Sorum su fondoten kullanmak istiyorum ama kullandihimin aksami hemen yuzume sivilce doluyor yagli karma bir cildim var bana iyi memnun kaldığınız fondoten vs. var ki yazarsaniz sevinirim 😀
VERA19 minnosunannesi06 Bende karma cilt tipine sahibim.Rimmel kırmızı kapaklı fondötenden memnunum❤️
Psikologanne00 minnosunannesi06 Mac studio fix kullanıyorum memnum kapatıcılıpı güzel sivilce yapmıyor
NesLyy- minnosunannesi06 Ben eylulonline markasının fondötenini kullanıyorum süper Fit&alive şiddetle tavsiye ederim :)
minnosunannesi06 Psikologanne00 saol canim bakicam yuzume hangisini aldiysam surekli sivilcelenme yapti aslinda yuzum yagli bir cilt degildi kilo aldiktwn sonra boyle oldu
NesLyy- minnosunannesi06 Valla bende fondötenden yana şanslı değildim. Hepsini denedim o kadar para döktüm ama bu efsane gerçekten fiyatıda uygun pişman olmazsınız😊
merhabacanim minnosunannesi06 ay beni anlatmışsınız.Fondöten sürdüğümüz ertesi günü sivilcelenirim ve yağlı bir cildim var.Eylül onlinenin fitalive fondötenni aldım hata benimle beraber 2 arkadaşım daha aldı bayıldık hepimiz kullandım ve şuanlık sorun yok gibi yapısı felan zaten harika tavsiye ederim
minnosunannesi06 merhabacanim az omce bir arkadasta onu onerdi dikkatimi cekti 😀😀 bi bakim insallah ben de aldığımda memnun kalirim
ZMK merhabacanim bende aldım bugün geldi gelir gelmez denesim 150 lira verdiğim fonfotenler halt yesin aşırı beğendim
merhabacanim minnosunannesi06 eminim kalırsınız indirim bitmediyse hemen alın derim 34 tlydi tüm ürünler
Deletedmom65802 ZMK bende bunu kullanıyorum ama bnde sivilce yaptı siz kullanmadan önce baz kullanıyor musunuz acaba