E-l-i-f25 Hamılelıgım 4 ayında grip oldum koku alamadım suan oğlum 4 aylık halen daha yemek deterjan parfüm hıc bırseyın kokusunu alamıyorum aranızda böyle olan oldu mu ne zaman gectı doktora gıtmelı mıyım ? @
Merveensarelisa E-l-i-f25 kulak burun boğaz doktoruna görünün bence ben kovit olduğunda bir ay flan koku duyum gitmişti tabi sonra geri geldi
bikerem E-l-i-f25 temmuz ayında korona oldum ve halaa koku almiyorum ben de. Cok cok nadir hafiften bi aliyorum
ahmt E-l-i-f25 bende koku alamadim 4 5 gün sürdü dedim aha gidiciyim heralde test yaptırdım bisey çıkmadı bi gün yemek yapıyorum böyle buhari içime çektim ama öyle böyle değil valla açıldı git bi su kaynat dene istersen
Feride10 E-l-i-f25 benim eşimin de burnu nerdeyse iki yıldır koku almıyor. Salgından önce de koku almıyordu. Herkes korona olmuşssundur dedi ama ilk koku alamadığında daha çinde bile salgın başlamamıştı. Eşiminki azalarak tamamen gitti. Sizinki nasıl kayboldu?
E-l-i-f25 Merveensarelisa kovıd olmadım sadece grıp oldum bırıncı oğlumla beraber o duzeldı ben koku alamıyorum ılk hamılelıgım de de böyle olmusdu. Ama düzelmişdjm 9 aydır düzelmedim bunda
E-l-i-f25 bikerem Ama ben hıc korona olmadım test bıle vermedim görüştüğüm köşklerden de korona olan yok sımdıye kadar
RuzgarMommys Covit olmuşsun Hiç koku almayan grip olan duydun mu daha önce. Gidip test verin Yada arayin sağlık bakanlığın gelirler.
E-l-i-f25 RuzgarMommys ılk hamılelıgımde turkıye de korona dıye bırsey yokdu onda da koku duygumu kaybediyordum ve suan 9 aylık bıe sureden bahsedıyorum 9 aydır korona mıyım ?
E-l-i-f25 bikerem eşimde oğlumla beraberim ve aıle apartmanında hıc kımseye bulaşmaması normal bır durum mu ? Herkesle iç içeyim ? Temızlık yapmısdım ve ev de halı yokdu camlar açıktı üşütmüşdum
RuzgarMommys E-l-i-f25 Peki neden hic test yaptirmiyorsunuz ? Covitten sonra aylarca gelmiyor koku duyusu
E-l-i-f25 slnergnn burun kApalılıgj semptomu ıle kımseden test almıyorlar ve aileden kımseye bulaşmaması normal mı ? Korona olmadığıma emınım . İlk hamılelıgımde de koku almama yaşadım ama gerı gelmsıdı bunda geri gelmedi
ataninannesii E-l-i-f25 esim oldu ayni evin içinde biz olmadik. gayet normal bir durum maalesef bu hastalıkta kesim diye bir sey yok
bikerem E-l-i-f25 evet olasi bir durum,ayni evin icinde negatif de olunuyor. Peki siz kendinize hangi teshisi taniyi koydunuz,tedaviniz nedir
slnergnn E-l-i-f25 aynı yataktaki kocasına bile bulaşmayanını çok gördük ayrıca belkide bulaştı ailenize de test yaptırmıyomuşsunuz ki nerden bileceksiniz, kim isterse gidiyor testini oluyor herkese yapılıyorda yine de siz bilirsiniz tabi.
E-l-i-f25 RuzgarMommysagresıf çıkmış olabılırım yanlış anlamayın hamılelıkse böyle sıkımtı yaşayan var mı dıye paylaşmışdım olay koronaya gıttı
ataninannesii E-l-i-f25 yoo degildi. hatta test yaptirdigi gun bile ayni odada kaldik bebeğim, esim ve ben. olabiliyor boyle, bircok örneği var.
E-l-i-f25 bikerem arkadaşım ben doktor degılım tanıyı koysaydım burada paylaşmazdım hamılelık de böyle bır durum yaşayan var mı dıye soruyorum korona nasıl bır hastalık neler yaşanıyor bılıyorum cahıl bırı degılım .