mycutebaby Kızımı doktora götürmüştük öksürüyordu ilaç kullanıyoruz dün daha gittik bugün başladık ilaçlara yatırdım az önce hep öksürerek uyanıyor çok kötü 😭 ne yapabilirim acaba takır takır üst üste öksürüyor birde boğulcak gibi
[silindi] mycutebaby Zeytinyagi sarimsak kurunu yapmanızı öneririm gecene kadar uygulayın. Hem ates hem oksuruge iyi geliyor. Sarimsagi guzelce ezin zeytinyaginda en az bir kac saat bekletin varsa eger corekotu yagida ekleyin yoksa sart degil. Sonra ayaklarinin altina surun ve corap giydirin. Sifa olsun insallah
Fitifiti mycutebaby Doktora götürün lütfen bu senenin üst solunum virüsü direkt ciğerleri tutuyor. Tedbirinizi alın 🙏🏻
Alpyas mycutebaby rabbim şifalar versin bizimkide öyleydi özellikle ilaçlara başladığımız gece çok öksürmüştü uyuyamamıştı. Ertesi gece baya azalmıştı şuan 4-5 gün oldu öksürüğü bitmek üzere. Ayaklarının altına sarımsaklı zeytinyağ sürdünüzmü ben öksürdüğü zamanlar mutlaka yaparım faydasını görüyorum gece öksürüğüne iyi geliyor.
mycutebaby [silindi] canım ben yaptım bunu yattıktan hemen sonra yani bir saat oluyor hatta baya yoğun sarımsak kokuyor oda şuan ne yapayım ki tekrar danmı süreyim baya da yoğun sürmüştüm halbüki :(
mycutebaby Fitifiti doktora daha dün gece götürdük acile kanı alındı ciğerleri dinlendi enfeksiyn kapmış dedi doktor balgam söktürücü solunum yolları için şurup verdi birde öksürük şurubu ayriyetten
esleminannesi2 mycutebaby Allah yardımcınız olsun geçmiş olsun çok zor tv falan açın bari bi şekilde vermeye çalışın
mycutebaby Alpyas evet ya ben de hep yaparım hatta hep faydasını gördüm bu sefer de sürdüm ama neden faydasını göremedim anlamadım bizde ilaçlara bugün başladık çünkü dün veremedik geceydi ondanmı acaba ya bu kadar öksürmüyordu çünkü üst üste :(
mycutebaby Alpyas çok teşekkür ederim ayrıca rabbim hepimizin çocuklarına şifa versin. İçim gidiyor böyle olunca evlatlarımız hiç hasta olmasa keşke 😔
[silindi] mycutebaby Oyalayacak biseyler bulun ben mecburiyetten cizgi film acip havayi veriyodum yani baska turlu asla yaptirmiyordu. Allah yardimciniz olsun
[silindi] mycutebaby 3 saatte bir yenileme sansiniz varsa yenileyin inanin cok etkisini gordum ve gorenler var burayada cok yazdilar zamninda postlar açıldı. 3 saatte bir yenileyin yeterli olur
Momandbabyy mycutebaby Bol bol emzirin ya da mama veriyorsanız sık sık verin. Sıvı tüketimini arttırmak öksürüğü fazlasıyla azaltıyor. Ve yan yatırıp başını yükseltin yastığı sönük olmasın. Deneyin kesinlikle daha rahat uyuycak. iki gün önce aynı şeyi yaşadık. Oğlum uykusu olmasına rağmen öksürüp uyuyamadığı için ağlamaya başlıyordu. Ben de daha sık emzirdim. Bugün yalnızca toplasak iki kere öksürdü. Şu an da mışıl mışıl uyuyor çok şükür.
mycutebaby Momandbabyy çok sağolun ben de emziriyorum sık sık öksürdükçe yan yatırıyorum öksürük gelince uykusundan uyanıyor normalde yastık kullanmıyoruz daha ama sırf rahat etsin diye yastık denedim yinede geçmedi
Balyanak_annesi mycutebaby sadece öksürük diyip gecmeyin bronsit oldu bizimki gecen pazardan beri cekiyor yavrum ihmal etmeyin
mycutebaby Balyanak_annesi bizimkide 4 aylıkken olmuştu biliyorum çok kötü oluyor yarın nebülazatörle hava vermeyi deneyeceğim biz böyle atlatmıştık bronşiti
Muru mycutebaby baby vicks alın göğsüne, sırtına sürün, özellikle gece yatarken ayak altlarına masaj yaparak sürün pamuklu çorap giydirin. Bunu geçene kadar yapın