1995 Kızlar oglum 4 ay 9 gunluk duzen sıfır uykuya dırenıyo gece saat başı kalkıyo ataktan dıyecem bormaldede cok uykuyu seven bebek segıl perısan oluyorum gun ıcınde modum olmuyo uykusuzluktan sız nasıl bas edıyonuz 😪
2205 1995 o dönemlerde o uyudukça onunla uyurdum yemek dolapta hazır bulduğumu yerdim dışardan söylerdim eşim yapardı falan. Evi umursamazdım
1omer_annesi 1995 basedemiyorum aşırı asabi oluyorum allahtan bebem gündüz full ağlayan gece de 4 5 saat uyuyan bebek
Ysm2019 1995 3 senedir uykuya hasretim ☹️deliksiz 8 saat uyumayı çok özledim bir de miğren tuttumu şu anki gibi ölüyorum resmen
2205 1995 çocuğuna göre değişiyor bu durum. Ben 17,5 aylıkken kreşe verdim o zamandan beri hayatımız daha yolunda. Benim oğlum çok hareketli ve bana çok bağlı. Okuldan gelince bensiz öbür odaya gitmez. Şu an 2,5 yaşında hala tuvalete beraber giriyoruz
Pinarmete 1995 arada bi annem gelip 1 gece kalıyor. Yada gelmediginde onun ilk uykusunda bi 20 dk kestirsem bile bayagi yetiyor gibi oluyor. Biz de 7 aylik olucaz nerdeyse ve saat başı kalkıyor maalesef
1995 Pinarmete ama neden saat başı kalkarlar neden o uykunun en tatlı yerınde mıykıldanmaları yok mu 😴🥺🥺
Gamze0707 1995 söyle bi yorumları okudum da olabildigince kahve içmeyin bebekten sınır ve uyku geriliği yaratiyor
[silindi] 1995 o uyur uyumaz bende uyumaya çalışırım hiç olmadı eşim alır ben uyurum. Uykusuzluk zor.
Eminos 1995 benim oglumda 4 ay 9 gunluk 2 yas 9 aylikda oglum var az uykulu az uykusuz yasiyoruz bakalim