Melek818 Bebeğim 1 aylık oldu yarın ilk aşısını olacak ateş huysuzluk vs etkileri oluyormuş buna karşın ne yapmam lazım tecrubelerinize ihtiyacım var
Laden Melek818 1. Ay aşısında yan etki yaşayan bir bebek görmedim de duymadım da henüz. Zaten doğduğunda yapılan aşının ikinci dozu oluyor bu🥰
papatyaannee Melek818 herhangi bir sıkıntı olmaz 1. Ay aşısında hepatit b aşısının 2. Dozunu olacak doğduğunda da olmuştu bünyesi tanıyor o aşıyı korkmayın 🥰
kenankaan Melek818 1 ay aşısı çok sıkıntı yaratmıyor, 2. Ayda verem aşısı var canlı, bir de iki aşı daha var yanlış hatırlamıyorsam, o zaman zorlanıyorsunuz. Ateş yapabiliyor canlı aşı olduğu iÇin. Siz yarınki aşıdan korkmayın bişry olmaz inşallah
papatyaannee Melek818 korkmayın sakince gidin bebeğinizin iğnesi yapılır yapılmaz hemen kucağınıza alın ❤️ Şimdiden geçmiş olsun 🙏
Nesrincente Melek818 ilk aşı ateş falan yapmaz bana oyle demisti ebe hıcbır degısıklık olmamaıstı beebegmde huzursuzluk ates falan hıc olmadı korkmayın
DefneRana3881 Melek818 benim kızımda yarın olacak 1. Ay aşısını ama sıkıntı olmaz hepatit b 2. Doz vurulacak önceden vurulmuştu zaten ☺️ 28 kasım doğumlumu sizinkide
Doga_sever Melek818 1 degilde 2. Ay asisi agir oluyor genelde. Benim bebegim sadece 2. Ay asisinda ve onun pekistirme asisi olan 18. Ay asisinsa sorun yasadi. (37.5 a kadar ates cikti sonra dustu) tabi bu bebekten bebege degisiyor.
Melek818 Zlyhky11 bende öyle bugünden tasasına düşmüştüm biran önce bu aşı evrelerini atlatmak istiyorum hiç kıyamıyorum bebeğime ama olması lazım yapacak birsey yok sağlıkları için 🥰