Saripapatyam123 yildizligece jkjjkjj oyle degil aslinda bir gece 2 de kalkip oda adana kebap kokuyor demisim esime sonra da esim kebap soylemis yemis uyumuşum. Sabah kalkinca esime rüyamda yedigimi anlatiyorum🤣🤣 jkjkkj
Nefess2020 yildizligece başliyorum saymaya 😁taze nohut, can eriği, çağla, kara dut, kavun ve çok severek yemesemde bamya acayip canım istemişti 😂😂
Lara-21 yildizligece eriğin kilosu 750₺ iken ilk Erik aşerdim😂😂 erik zamanı geçene kadarda her gün 1 kilo yemişimdir .. ve bi kızım var bence aşermenin aslı var 😂
Suslu_Meri yildizligece çok garip olacak ama ben üzüm ağacının dalının ucunda ekşi çöpler var ya ondan aşermiştim 3 gün deli gibiydim gerçi yiyemedim içimde kaldı
Mustafaras0906 yildizligece ay canım onu yesen varya muhteşem doğuda meşur bir yiyecek sıcak Yeni yapılmış tandır ekmeği tereyağ yakılır içine taze sıcak ekmek dograrız karıstırırız yerız üstüne peynir de dokerız muhteşem bır şey oluyor
Betim Mustafaras0906 haha 😂😂Migros’ta bulmuştu yedim geçmedi 1 tane daha aldırdım nasıl istemişse canım😆
Tuba yildizligece ben patates kızartması ve kola aşeriyordum sürekli😂 bulantıya karşı da çok iyi geliyordu😂