yildizligece nneslihan kesinlikle öyle sigara kokusuna bile katlanamayan ben hamilelik doneminde çok pis kokluyordum sndbhdhshhdhdhddh😂😂😂
nneslihan yildizligece tüm negatif olan şeyleri istemiş canın😂 ama gerçekten çok değişik, benim tatlıyla aramda yoktur ayda yılda bir yerim ama hamilelikte her akşam tatlıları götürüyordum. Doğumdan bir kaç gün sonra normale dönmüştüm😂
yildizligece buselidunya ahahahahhyaa ciddiyim yalan soylemek istemedim ezgoz kokusu yaglanmis motor kokusu felan cok hosuma giderdi ama şuan kendime geldi nefret ediyorum halen😂😂😂😂😂😂 hamilelik doneminde sanayide calismak isterdim ahshshd
Merveensarelisa yildizligece yenecek bsy asermedim bende ilk önce mum kokusu gelmişti çok hoşuma gidiyo sonra ayakkabı boyası kokusu sonra tezek of mis gibi 🤣 eşim hayvanat bahçesine götürdü al kokla bol bol dedi
yildizligece Merveensarelisa neeee ahahahahah😂😂😂😂😂😂 ay inanmiyorum benden beteride varmis ahshhshshsh ciddimisn
Alvindmrkl yildizligece ben cips cips cips hep kutu kutu yedim kutulardan 😟😟zararlı diye üzüldüm ama napayım normalde çok aramam emzirirken de şimdi trileçe şerbetli tatlı çikolata aşeriyorum resmen tatlı
DamlaDorukhan yildizligece Malesef ve ben ağlarken eşim gülmekten yerlere yatıyodu bidaha gıcık oldum hatırlayınca😂😂
yildizligece DamlaDorukhan peki gizli gizli kokluyormuydun bnmde bir arkadasim toprak yiyordu 😂😂😂😂😂 evime almiyordum saksilarimda toprak birakmaadi😂
DamlaDorukhan yildizligece 9 ay boyunca bi elimde cif bi elimde çamaşır suyuyla gezdim. Aklına gelebilcek heryer cif ve çamaşır suyuyla silinir, yıkanırdı😂
Cinar2502 yildizligece limoon. Belki de 4-5 kg yemişimdir. Tuz ekip ekmeğin arasına koyup öyle yiyordum 🤦🏻♀️ Bak şimdi bile ağzım sulandı.😂