yildizligece Kızlarr hadi posta gelin muhabbet edelim😃 ben hamileyken çok garip ama motor kokusuna bayiliyordum😂😂😂😂😂 birseyler aşermedim yiyecek olarak ama ciddi anlamda çok hoşuma gidiyordu egzoz kokusu felan ahshdhhhd😃😃
Ayssss1 yildizligece ananas karpuz 😂 sucukta nefret eden ben deli gibi sucuk yiyordum buz yiyordum resmen canım buz istiyordu
Laden yildizligece sadece portakal aşermiştim. Yaz mevsiminde. Rüyalarıma giriyordu oturup ağlamıştım bir kere hatta. Sağolsun komşum kışın buzluğa atmışta onda varmış öyle yemiştim. Bir rahatlama gelmişti ki sormayın😁
Tr6615 yildizligece İlk kızımda karpuz zaten mevsimiydi yemiştim ☺️ikinci kızımdada hiç yememiştim ama köz mısır istemiştim 😂😂😂
yildizligece Saripapatyam123 tahminen kac porsiyon yemişsindir hamilelik doneminde dökul bakayim lokmalarini sayacam😂😂😂😂😂😂😂😂
yildizligece Laden afiyet olsun😂😂 bilirim o rahatlamayi 😂😂😂😂 arabalarin pesinden kosuyorudm bende resmen ahshshd
Saripapatyam123 yildizligece jkjjkjj oyle degil aslinda bir gece 2 de kalkip oda adana kebap kokuyor demisim esime sonra da esim kebap soylemis yemis uyumuşum. Sabah kalkinca esime rüyamda yedigimi anlatiyorum🤣🤣 jkjkkj
HonKiPonKiDoNiNo 1234___ Hangisi 🙈🤣 valla buzdolabina gitmeye usenip basucumda onlarla yatiyordum ben 😎
nneslihan yildizligece ciğer sevmeyen, kokusuna bile gelemeyen ben ciğer aşermiştim. Ama öyle böyle değil garip bir şekilde ağzım sulanıyordu 😃 insan sevmediği şeyi nasıl aşerebiliyor anlamadım😂
yildizligece nneslihan kesinlikle öyle sigara kokusuna bile katlanamayan ben hamilelik doneminde çok pis kokluyordum sndbhdhshhdhdhddh😂😂😂
buselidunya yildizligece hiç güleceğim yoktu motor kokusu neee 😅 bende hamsi, lahana falan aşermiştim Trabzon’lu olduğumu belli etmemeliyim hahahahaha 😅
yildizligece buselidunya ahahahahhyaa ciddiyim yalan soylemek istemedim ezgoz kokusu yaglanmis motor kokusu felan cok hosuma giderdi ama şuan kendime geldi nefret ediyorum halen😂😂😂😂😂😂 hamilelik doneminde sanayide calismak isterdim ahshshd