Pembekurdela Hatice47 canım googleye img yükle yaz ilk çıkana gır zaten orada resim yükle yazıyor tıkla resmini yükle altta da 1. Link değil de 2. Linke bas tamam sonra buraya yapıştır
Danerys Pembekurdela gider ya. Desenleri çok kız değil. Geçen gri bi bluz almış annem o da kız bluzuymuş. Giyer dedim nolcak
Pembekurdela Danerys demi canım evet çok kıza benzemiyor dimi bende kıza benziyor diye tedirgin oldum teşekkür ederim
Pembekurdela Rubab_Mommy evet canım dediğin gibi ayırt edilmiyor 😅 teşekkür ederim kız çocuk gibi durmuyor ama dimi bende çok beğenerek aldım ama soğuyor gibiyim 🥰
Toprak2509 Pembekurdela erkeğe de olur kızdaa çok takılma. Takılıyorsun evde giyidr nolcak beğenmiş almış adam ne güzel
fgnrcp2704 Pembekurdela n’olacak sanki giydir gitsin çabuk buyuyolar zaten ben bı ara bı tulum almıştım hiç farketmemisim puantiye diye gördüm kalp çıktı kız çocuğu içinmiş giydirdim valla 😂
Baby_Mila Pembekurdela neden olmasın ki ben geçen kızıma erkek bebek reyonundan pijama aldım kız bebek reyonundakilerden daha güzeldi pamukluydu çokta yakıştı evde giyecek sonuçta sorun olmaz