Gulcemom DurununAnnesi- şimdi girdim sayfaya af edersiniz gidin görün derim ben efendim size özel tınaztepe hastanesi duygu omas 🌼 bizdende çok selam götürün gülce kızımın ismi bana oynucagı oyuncaklara varıncaya kadar gösteriyor aklınıza gelebilcek herşeeeyy
DurununAnnesi- Gulcemom süperr, istediğimiz her an ulaşabiliyormuyuz acaba mesajlara nasıl cevaplar veriyor
Fks65 Nazonazim ben de öyle, aramıştım cevap vermedi mesaj olarak bile dönmedi ve başka sorunlar daha… Yasemen hocam o konuda mükemmel kendisi cevap veremezse asistani cevap veriyor ama bir şekilde mutlaka dönüş yapıyor
MelekDoruk Saremmask Çamlıca Medipol Murat Cömert kendisini burda övmeme gerek yok 1 kere gidilse herşey aşikar meydanda🌸
DurununAnnesi- Didy muayenede çok ilgili ama mesajlara isteksiz cevap veriyor hatta bazen vermiyor ve en ufacık şeyde ilaç kullanalım diyor örnek bebeğim geceleri uykuya zor dalıyor diyorum direk şu şurubu verelim diyo hiç neden uykuya geç daldığını vs araştırmıyor sorgulamıyor
thebeautyqueen BARTUMOM Kesinlikle. İlgisi,alakası,saygısı,beyefendiliği,tecrübesi.. Biraz fazla bekliyoruz muayene için ama değiyor. 🤗
BARTUMOM MinikAsyam Doğduğundan beri Ahmet hocaya gidiyoruz çok memnunum numarasını veriyor genelde zaten ufak rahatsızlıklara hiç gitmeden telden ilaç bile yazıyor ayrıntılı muayne ediyor her gelişim basamaklarını anlatıyor hatta ayakta dinlersen kızar otur bakalım uzun konuşacaz hemen öyle gitmek yok der zamanla işi yok
MinikAsyam BARTUMOM ay bayıldım. Yarın kızımı her zaman gittiğimiz doktoruna götürcem mecburen 2 yaş kontrolüne ve alışı İçin. Ama 2-3 ay sonra Ahmet beye götürmeyi düşünüyorum şimdi siz böyle söyledikten sonra :)
Sedagny minikmelegimmmm merhaba hangi hastane ve doktora gidiyorsunuz acaba üstlerde kalmış sanırım konuşmalar okuyamadım 🙏
minikmelegimmmm Sedagny ilk üç ay Osman hocaya gittik sonra biraz bütçe zorlayınca Medicana Mahmut Yıldırım hocaya devam ettik ondan da memnun kaldım çok bilgili kızim iki ay önce çok öksürüyodu salgına yakalanmıştı verdiği ilaçlar ve tedavi ile geçti şükür şu an 5 aylık bu ay kontrole yine ona götüreceğim
Pelin05 Yengecanne_ ben de Esra hanıma gidiyorum aslında medical park Emel hanıma gidiyorduk Esra hanımı kızım hastalanınca gitmek zorunda kaldım bayıldım kadına