Yagmurhumeyra Mayisannesi34 ozel mi ucret ne kadar bende doktor bulamıyorum arastirma da doktorumuz var ama asla randevu yok
minikmelegimmmm Loreyli evet cnm mahmut yıldırıma gıdıyoruz zaten en ünlü doktor medıcanada. Muayenesı çok uzun sürmüyor ama cok bılgıli ve pimpirikli bir doktor bızım huzursuzluk vardı hemen idrar kan falan istedi nolur nolmaz dıye . Kontrole de çağırıyor ayrıca ben beğeniyorum yine ona gıderım galiba ama hasan hocayı da deneyeceğim
Loreyli minikmelegimmmm evet Mahmut beyi de biliyorum duydum ama her zaman bulunmuyor hastanede. Hasan beye de tabi ki önceden randevu almak gerekiyor Mahmut beye de
Kubraaa89 MinikAsyam merhaba. Benim bebeğim erken doğup yoğun bakımda kaldı. Kendisi ordan bebeğimizi bildiği için hiç değiştirmedik. Çok ilgili bence. Telefon numarasını verdi bize. En önemlisi detaylı muayene etmesi. İçeri girdiğinizde kafanızdaki tüm sorulara yanıt buluyorsunuz. Oldu bittiyse getirmiyor. Sanırım oradaki tek doçent. Ben çok memnunum
MinikAsyam Kubraaa89 o hastaneyi biliyorum doktoru da duymuştum bir keresinde oradaki Serdar beyi ziyaret etmiştik pek içime sinmemişti Hakan beye götürmek içimde kalmıştı. Bir kez deneyebiliriz sanırım teşekkür ederim ☺️
juniorK bambammom oldukcA ilgili tam bir yenidogan asigi. İlgili olduğu kadar bilgi sahibi de. İlaçtan önce bitkisel ilerleme taraftarı. 7/24 soru cevaplıyor WhatsApp ta. Bizim saglik qigortamiz var fiyati net söyleyemiyorum o yuzden.. Kesinlikle tavsiye ederim 😍
Smgdrk Merhabalar, İstanbul Anadolu yakasında ben de çocuk doktoru arayışı içerisindeyim. 4-5 tane doktora gittim ama memnun kalmadım. Öneren olursa çok sevinirim 💓
AhsenBelisinAnnesi Smgdrk merhaba biz medicalpark Pendik Necla yüce Haspolat gidiyoruz ve çok memnunuz
gzm13 Kızlar TRABZON kaşüstü hastanesi ve numune ek binası çoçuk doktoru AHMET KAYA Belirli günler kaşüstünde belirli günler numune ak binada tek bir hastane iki binası var bi o tarafa gidiyor bi bu tarafa
Prensesminik42 Saremmask konya 15 temmuz hastanesi sema mirza çok memnun kaldım sürekli o doktor götürüyoruz