Nilay0635 juniorK bizde Tülay hanıma gidiyorduk sorularımıza hep geç ve kısa kısa döndü Aslı hanıma geçtik. Keşke diyorum Tülay hocada mı kalsaydık eski kafalı bi doktorum diyordu. Aslı hanımda çok iyi ama çok sert bi doktor.
Adige55 İstanbul Bahçelievler özel klinik Dr Mehmet Çelik en başından beri ona götürüyorum çok memnunum
Oli Cinarrgoktug44 İstanbul’dan sevgiler hemserim. Aksaray i görünce mutlu oldum. Benim yigenlerimde hep kemalettine gider 👍😍
DurununAnnesi- Merhaba izmirde her ay düzenli gititğiniz ve memnun kaldığınız doktor varsa banada tavsiyede bulunur musunuz kızım 4 aylık oldu hala bir doktor edinemedik 🙄
Hazal_170721 DurununAnnesi- bizde aynı dertten muzdaripiz kızım 5 aylık hala düzgün doktor bulamadık İzmir’de
Marlenkaa DurununAnnesi- İzmir Can hastanesi Devran Demir özellikle prematüre konusunda oldukça tecrübeli
cinara DurununAnnesi- izmir alsancakta ozlem kocabas muayine ucreti 300 tl ama cok cok cok iyi bi doktor internetden baka bilirsiniz
Aybukedeniz Saremmask İstanbul da nerdesiniz Ataşehir avicenna Ayşe Kayabaş var bende orda doğum yaptım premature doğdu 52 günlüğuz hala ona devam ediyoruz çok ilgili çok ılımlı bir doktor💞
Adige55 Ommalik 300 TL idi sanırım özel sağlık sigortası olanlara saha uygun onun fiyatını bilmiyorum
mihra_hatice Gokayimin-Annesi benim kardeşim konak hastanesinde çocuk doktoruna götürüyo ilk doğdundan beri o doktor ama adını bilmem erkek. Karısı da doğumu yaptırmıştı. Karı koca aynı hastanedeydiler.
bsrozn Saremmask İstanbul Anadolu yakasında Acıbadem memorial medikal park hastanelerinden Öneriler gelirse çok sevinirim. Arayış içerisndeyim vesile olmuş olur postunuz
Uzayiko bsrozn ataşehir memorial da Eda ayberkin var tavsiye ederim.biz oğlum doğdundan beri oraya gidiyoruz 5,5 aydır
Dugu bsrozn pendik medical park şemseddim aydemir. Oğlum orada doğdu doğduğundan beri kontrole gidiyoruz şuan4 aylık. Covid oldu hastanede yatma durumları oldu. Aşırı memnunuz . Çok kibar naif . Hastası odaya girdiğinde saygıdan ayağa kalkan mükemmel bi doktor kesin memnun kalırsınız. Baştan tırnağına kadar bakıyo
Efeninanasi İstanbul şişli memorial hastanesi Serap Sapmaz zor günlerimi onun sayesinde aştım o olmasa hala acıdan ağlayarak emziriyor olacaktım belkide. O kadar ilgiliki hem çocuk hem anneyle böyle insanlar iyiki varlar on numara bir hatun kendisi❤️🙏
Littlebird Saremmask kızım doğduğunda götürdüğüm doktordan çok memnundum ama hastaneden ayrıldı emekliydi de çalışmayacağım bir süre dedi bir kaç ay doktor bulamadım. Kızım geçen yaz hasta olduğunda eve yakın bir yere götürdüm çok memnun kaldım doktordan. Ancak aylık kontrollere karşı bir doktor hasta olmadan getirmene gerek yok diyor. Biz 15 aylığız zaten 9 aylıktan beri doktor bulamamaktan pes edip götürmemiştim. Tavsiye ederim İzmir Alfa Tıp merkezinde Doç. Dr. Mehmet Totan