Deletedmom6262 yahu neden günah olsun hristiyan müslüman olarak bakmayın olaya allah aşkına kötü bir yıl geçirdik kayıplarımız oldu maddi durumda çöküntüler yaşadık yeni yılın gelişini kutluyoruz biz. yeni umutların, güzel günlerin geleceğine olan inancımızı kutluyoruz. ne kadar abartılıyor bu durum anlamıyorum. bebeklerimiz de bizim umudumuz değil mi her geçen yıl onların hayatında güzellikler olsun istemiyor muyuz? tabi kutlarız. içkili kutlamaktan bahsetmiyorsunuz ki alt tarafı kıyafet. bu dinle ilgili söylenenleri de anlamıyorum. Efendimiz(sav) nasıl iyilikle gönderilmiş bir peygamberse hazreti İsa da Allah tarafından gönderilmedi mi? niye tü kaka diye bakılıyor haşa ! O da yaradanımın peygamberi. Ümmeti kötüyse peygamberin ne suçu var? deliriyorum ya böyle size günah bilmem ne diyenlere! komşusu açtır tok yatar, yolda gördüğü hayvan aç mı tok mu düşünmez, arkadaşlarıyla gıybet için bir araya gelir, kaynanasının arkasından konuşur. ama günah değil, ama yılbaşı günah. yapmayın Allah aşkına