Melekkerem SeninAnnenBirMelektiYavrm emzigi seviyor bizimki baştan beri sevdi şu an memeyi bıraktı hala emzik emiyor ama sadece uyurken veriyorm gün içerisinde hiç vermem ama onu da bıraktırmak istiyorm desteksiz uyumasi için çünkü gence çok uyanıyor😂ben hiç tutsun istemedim emzik bide biraktrmasi var
Gamze0707 SeninAnnenBirMelektiYavrm benimde 2 aylık kucakta saatlerce uğraş sonucu uyur yatağında asla yatmaz koltukta gogsumde uyur yada çok nadir reflu yatağında yüz üstü
Tansu67 SeninAnnenBirMelektiYavrm her bebeğin huyu karakteri farklı oluyor işte maalesef 😊 ama ben doğduğundan beri aynı şekilde ilerliyorum hiç başka bir yol denemedim öyle alıştı 😊
cemreninnannesii SeninAnnenBirMelektiYavrm 13 aylık kızım uykusu geldiğinde yatağına koyarım uyur döne döne🧿
Zeliha27mira SeninAnnenBirMelektiYavrm Kızım 21 aylık desteksiz uyuyor oğlum 7 aylık olucak sallamadan uyumaz hiç 😐
Aminenn_annesii SeninAnnenBirMelektiYavrm 6 aylık TV de süpürge sesi telefonda kurutma makinesi sesi elimde iki cingirakla eeeee eee leyerek beşikte uyuyor
1adetkub SeninAnnenBirMelektiYavrm bebeğin kişiliğiyle alakalı sanırım ilk kızım emmeden asla uyumazdı bu daha rahat ama uyku konusunda
[silindi] SeninAnnenBirMelektiYavrm 4 aylık benimkide. Gündüzleri sallayarak, geceleri memede uykuya geçiyor. 2hafta sonraya da uyku eğitimimize başlıyoruz inşallah