SeninAnnenBirMelektiYavrm Selamlar bebekleriniz kaç aylık ve nasıl uyuyor? Benimki 2 aylik ve kucagimda uyuyor sadece 😊
Melekkerem SeninAnnenBirMelektiYavrm 14 aylık olduk kucağıma alıyorm uyuyor artık çok şükür bazen yanına uzanıyorum o şekilde uyuyor ama emzigi bıraktırmam lazım 😂
1adetkub SeninAnnenBirMelektiYavrm 4,5 aylık olana kadar kendi kendine uyuyordu diş çıkarmaya başlayınca memede uyumaya karar verdi 😁
sarilokumumm SeninAnnenBirMelektiYavrm 7.aya kadar kucağımda uyuyordu beşiğine bıraktığım an uyanıyordu şimdi yaşına girecek yanına uzanıyorum yüzümle oynarken uyuyor bi kaç gündür hadi pış pış yapıcaz uyuyacaz diyorum gidip usulca yatıyor bir sağa bir sola dönerken uyuyor
SeninAnnenBirMelektiYavrm cansudncr34 Memede değilde kucağımda emzik veriyorum o şekilde uyuyor. İlki memede uyurdu sadece o çok zor bişey buna alıştırmadım
SeninAnnenBirMelektiYavrm Melekkerem Bende emziği tutturmam lazım 😂 tutuyor ama hemen atiyor ağzından sadece kucağima alırsam uzun süre tutuyor
1adetkub SeninAnnenBirMelektiYavrm bebeğin kişiliğiyle alakalı sanırım ilk kızım emmeden asla uyumazdı bu daha rahat ama uyku konusunda
Mezunanne SeninAnnenBirMelektiYavrm 5ay 10 günlük kucağımda uyuyor yada ayağımda sallarsam (2 beşigimiz de var annemler boşa aldı)
Melekkerem SeninAnnenBirMelektiYavrm emzigi seviyor bizimki baştan beri sevdi şu an memeyi bıraktı hala emzik emiyor ama sadece uyurken veriyorm gün içerisinde hiç vermem ama onu da bıraktırmak istiyorm desteksiz uyumasi için çünkü gence çok uyanıyor😂ben hiç tutsun istemedim emzik bide biraktrmasi var
Edaacvk SeninAnnenBirMelektiYavrm 37 günlük kızçemm. Yanımda yatıyor yatarak emziriyorum memede uyuya kalıyo sadece gece ama. Gündüz uyanık coğunlukla yada emzik verince uyuyor
1omer_annesi SeninAnnenBirMelektiYavrm emzirip gazını aldıktan sonra kundakliyorum ağzına emziği verip koyuyorum uyuyor öyle uyumadigi zaman da biraz ayağımda sallıyorum uyuyor ama eli kolu açık olunca uyumuyor
Pembecik SeninAnnenBirMelektiYavrm İlk 2,5 ay kucakta 😄 şimdi beşikte sallayarak uyumaya alıştırdım. 3 ay 9 günlük
Buse_efe SeninAnnenBirMelektiYavrm benimki gündüz ne yaparsam yapıyım uyumuyor saatlerce ayağımda sallıyorum ayağım durunca uyanıyor derin uyumuyor🥺 gecede beşiğinde uyumuyor benimle uyuyoe yattığı yerden emiyor ve öyle kalıyor yerinden kımıldayınca uyanır napcam bilmiyorum 🥺
Uslukuzum Aylarca kucağımda memede uyudu sonra ayakta sallanmaya alıştı aylarca ayağımda uyudu sonra hamak beşik aldık onda uyudu şimdi beşiğin içine oturuyor ne yapacağım düşünüyorum :))
Mom5457 SeninAnnenBirMelektiYavrm başlarda sallamadan alıştırmışım atak haftalarında bozuldu ve sallamaya geçtik. Bir hafta olacak yanına uzandığımda uyuyor biraz uğraşsam da. Sallayınca uyumuyor pek geceleri yanında olayım istiyor. Ne yapcaz bilmem 11 aylık 🙈
kuccukpremsesinannesi SeninAnnenBirMelektiYavrm evdeyken kendi yatağında dönencesini açıyorum ben yanında oturuyorum öyle uyuyor. Bir yere kalmaya gittiğimizde de bir yastığın üstüne yatırıyorum bu uygulamada sesler var onları açıyorum yanına uzanıyorum öyle uyuyor
Tansu67 Yatağına yatırıyorum işarek parmağımı tutuyor gözlerinin içine bakarak piiiş piş diyorum. Öylece uykuya dalıyor 4 ay 11 günlük 😊