Kama 16 günlük bebeğim, biberon herhalde çabuk akıyor ve bebek ağzından mama akıyor , hangi biberon güzel ve 0+
ayhu45_ Kama Dr.browns kullanıyorum canım ben onun hızlı akmayı engellemek için aparatı var içinde çok rahat etmiştik biz kesinlikle tavsiye ederim
Gamzeyildiz15 Kama Chicco üzerinde uçurtma desenleri var. Bulamaz iseniz link atarım İnstagram dan. Kauçuk uç ve emdikçe süt geliyor. Benim oğlum da başka almıyor süt yoğun geldiği için boğulur gibi oluyor.
Martannesi03 Kama nuk marka oneririm göğüs ucuna uykun s m l olarak kullanımı mevcut ve gaz önleyici özelliği var. Biz 3 bck aylığız M bedenini kullanıyorum 1 aylık olduğundan beri meme reddi de yaşamadım oyuzden.
Edizin_Annesi ayhu45_ birde o biberonu emen bebek memeyi de unutmuyor bence ben oğluma sütüm yoktu ilk bir kaç gün mama vermiştim ordan ve memeyi de unutmadı cok şükür şimdi emiyor
BMA ayhu45_ meme reddinide engeller mi acaba bende normal kullaniyorum hem memede veriyorum oyuzden degistirmek istuyorum
Meryemmtemev Kama dr browns chicco ve avent kullanan birisi olarak söylüyim chicco cok gaz yapıyor dr browns gaz yapmıyor ama emzik ucu cok sert benm kızım emmekden rahatsız oldu aventin emzigi gögüs gibi yumşak elleyince anlaraın zaten ve gaz sorunuda yaşamadım ben hiç aventte
Kama Meryemmtemev benim sorun olan çok çabuk geliyor ucudan ve oğlum yetişmiyor ve hepsini ağzından çikiyor akıyor yani
Havvasel Kama lansinoh biberon cok kullanışlı tıkanma akma VS olmuyo ben beslemeye korkardım avent almıstık ondan cok tıkanırdı lansinoh ta hiç olmadı anne göğüsüne daha yakın Bi yapısı var hem
BabyGirl Ne avent ne lansinoh ne dr browns 🤭 medela calma öneriyorum asla bebek içine çekmeden süt gelmiyor ben de denedim kolay mı akıyor diye yok baya içine çekmesi lazım sütü içebilmesi için hatta meme reddi yaşayıp da medela calma biberon sayesinde meme reddini aşanlar var