busraaldemir1485 honeysmom ilk bir ay bı saga bı sola yatırmak lazım canım bu arada önüne destek koyarak yüzüstü donemesin diye. Ondan sonra hep sırt üstü dedi benim doktorum ta ki kendi dönene kadar kendi dönünce karışmamak lazım
busraaldemir1485 honeysmom ayrıca gözetiminde değilken asla yüzüstü yatırma benim komşum gündüz çocuğu boğuldu öyle beş dk ayırmış gözünü mutfağa gitmiş geldiginde yüzüstü ve nefessizmis çocuk. Yasak zaten yüzüstü yatırmak gözünüzü ayırmayacaksaniz tabi
NehirByrm Afram96 35 gunluktu kizim donuyodu suan 10 aylik evde karıştırmadigi yer kalmadi hareketli bebekler guzel ama yorucu 😏
Alpbeybi Afram96 2,5 aylıkken sağa sola dönerdi, 3,5 aylıkken de yüzüstü döndü, 5,5 aylıkken emekledi. Normal geldi bana yani sizinki de 🤷🏻♀️ Bazı bebekler erkenci oluyor
Afram96 honeysmom ben ozel bebek yastigi kullaniuorum. Kafasi yukarida hem reflu olmasini engelliyor hem kusmalara karsi kafam dahat ediyor
Beyza_momss Afram96 çok normal hareketli bebek demekki 😂 kızım 40 ının içinde fıldır fıldır dı kayınvalidem bu çok hareketli olcak dedi ve 1 aylık falandı dönmeye başladı şimdi de hala hareketli daha fazla hemde 2 ay 20 günlük ama maşallah 3 buçuk 4 ay hareketleri var kızımda okuyorum ay ay o ay da olabilecek şeyler kızımda mevcut çekeceğim var 🤭