Afram96 Merhaba guzel anneler,kizim 2 ay 12 gunluk ve bugun resmen yatarken döndü. Yanlis mi gordum dedim acaba esimde sonradan gordu resmen sirt ustu yatirdigimda saga yada sola donuyo normal mi bu acaba bu ayda
Veravrea Afram96 upsss ne cabuk. 4 aylık döner demişlerdi cidden 4 aylık odlugu ilk günlerde döndü bizim
Asilinannesi1 Afram96 merhaba benim oğlum da 2.5 3 aylıktı döndüğünde. Hıc bı sıkıntisi yok hareket olarak oldukça önden gidiyor🙏
Zeynooooommm Afram96 2 ay 19 günlük kızım 1 aylıkken koltukta döndü babaannesini görüntülü aramıştık herkes şok oldu ve dünde yastık vardı sırtında kalktı ve yüz üstü geri düştü ben hiç normal olduğunu düşünmüyorumm oğlum herşeyi gün be gün yapmıştı kızlar mı biraz aceleci acaba??
Asilinannesi1 Afram96 yorucu ama güzel 🤷🤭 5 aylıktı emekledigi de, 5.5 aylıktı tutunup ayağa kalktığında. Oldukça hareketli bı çocuk. 7 ay 28 günlük oldu şimdi sıralar hızlı hızli emekler vs. Herkes haliyle çabuk yürucek diyo ams bakalım ne zaman😂
Goktugdemet Afram96 benim oğlumda 2 aylık gibiyken dönmüştü şuandada çok hareketli 6 aylık oldu olcak bikaç güne, hiç yerinde durmuyor 2 sn bile bezlerken bile kaçıyor resmen dönerek 😂
Kafam Afram96 benim de ikinci ayın içinde altını alırken dönüyor öyle aceleleri var herşeyi erkendi zaten dogumu bile 9 ay beklemedi 😂
busraaldemir1485 Afram96 Normal canım her bebeğin gelisimi farklıdır benimki de 2. Aya girdi döndü şok olmuştum 4.ayda da tam yüzüstü döndü gelişimi önden gidiyor bazı bebeklerin şuan 5 ayligiz fakat 7 aylık bebek ne yapıyorsa yapıyor resmen yediklerimizi zorla eliyle ağzına bile çekiyor ek gıdaya geçmedim bu arada ama bebeğim çok ısrarcı 😁 seninki de muhtemel öyle olacaktır
Afram96 busraaldemir1485 vay be gercekten korkulur yeni nesilden ne diyim ben bu bidiklara ne aceleri varsa hayatla keske ben bebek olsam ah ah😂
honeysmom Afram96 bende birsey sormak istiyorum geceleride mi sirt ustu yatiriyorsunuz? Benim bebegim daha 43 gunluk yannyatiriyorym ama sirt ustu yatmak istiyor, gunduz gozetimdeyken yatiriyorumda geceleri mecbur yan. Ne zaman sirt ustu yatabilir gece de merak ettim onun icin soruyorum ☺️
Afram96 honeysmom yeni dogdugunda iki tarafa da yan yatirdim kafasi duzgun olsun diye. Ama 1.ayin bitiminde normal sirt ustu yatirmaya basladim
busraaldemir1485 honeysmom ilk bir ay bı saga bı sola yatırmak lazım canım bu arada önüne destek koyarak yüzüstü donemesin diye. Ondan sonra hep sırt üstü dedi benim doktorum ta ki kendi dönene kadar kendi dönünce karışmamak lazım
busraaldemir1485 honeysmom ayrıca gözetiminde değilken asla yüzüstü yatırma benim komşum gündüz çocuğu boğuldu öyle beş dk ayırmış gözünü mutfağa gitmiş geldiginde yüzüstü ve nefessizmis çocuk. Yasak zaten yüzüstü yatırmak gözünüzü ayırmayacaksaniz tabi
Nursena0606 Afram96 evet benim oğlumda dönüyor. Yani tam dönmek sayılmaz. Ayaklarını kendine çekiyor sonra yuvarlanıyor gibi yapıyor sağa sola atıyor kendini.
Afram96 honeysmom ben ozel bebek yastigi kullaniuorum. Kafasi yukarida hem reflu olmasini engelliyor hem kusmalara karsi kafam dahat ediyor