Ebbrru Bu ne yaa her yerden çıkıyor camı pencereyi acamaz oldum korkudan biri yağış diyor biri deprem diyor hiç mi yağmadı şimdiye dek yağmur da şimdi çıktı bunlar piyasaya :( Her yerde yılan arar oldum psikolojim bozuldu artık
umayssmom Ebbrru aaa çok geçmiş olsun. Eviniz etrafı müsait mi değil mi bilmiyorum ama babaannemler köyde evin duvar diplerine komple mazot dökerlerdi bir sıra. Yılan gelmezmiş o kokuya 🤷♀️ Ki gelmiyordu da hiç olmadı etraf hep yılan olmasına rağmen 🙊
Karakiz Ebbrru cnm yilan her yerde bizim burda ewlerde bi kac tane girmis itfaiye artik yilan pesindeler bende korkuyrm
Ebbrru umayssmom Binada izin verceklerini sanmıyorum ki canım yaa mazot dökülmesine. Çok korkunç bişey yaa düşünmek bile istemiyorum karşılaşmayı ama bu gidişle olcak yakın mahallelerde yakalandı buraya da gelmesi an meselesi yani :(
Mom120 Ebbrru yilan cikiyosa binanizin etrafinda komsularinizin da isine gelir yilan olmamasi bi görüsün mazot olayini
Ebbrru hayalperest_ evett köylük ormanlık alan olsa neyse anlarım da buralara nasıl neden indiler :( Instagram da haberler de filan da çıktı gören olmadı sanırım fazla
Eymenikom Ebbrru çok fazla yağış ve sel olduğu için sular dağlardan akıp getirmiş yılanları öyle söylüyorlar 🤷🏻♀️
hayalperest_ Ebbrru hayır benim karşıma çıkmadı instagramda çok geçmiş olsun çocuklarımız olunca daha fazla korkuyoruz haliyle
Ebbrru Karakiz İnsan valla cami kapıyı acamiyor ya evde bebek var bide nolcak böyle bilmiyorum bu sıcaklarda
Karakiz Ebbrru ben acmiyrm gece gndzde 10 dk geri kapatiym sineklik var 1 saatte bi 10 dk annemgilin orda ewe 4 tane girmisti kucuk kucuktu konustukca yanimdayms gibi