Anneyimmmm Yürüteç yani örümcek kullanan arkadaşlar sıkıntı yaşadınızmı kızım büyüyor ve kullanmak istiyorum açıkcası kaçıncı ayda kullanmaya başladınız bide
Limonlusu Anneyimmmm pa rka ucunda basmaya sebep oluyor ve yürümeyi geciktiriyor. Gün içerisinde 10 dk 15 dk olacak şekilde 8. Aydan sonra koymuştum. Ama tavsiye etmiyorum.
bikerem Anneyimmmm 5aylikken koydum zaten 2 ay sonra emekleyince istemedi,kaldirdik. 10ayi dolmadan da yurudu simdi 14 aylik
seymabykn Anneyimmmm 6 aylıkken koymaya başladım ama yürüteci sürmüyor parmak uçlarıyla basmaya çalışıyor ve sabıt duruyor o yüzden koymuyorum şuan 9 aylık
Kubicim Ben kullanmam diye diretmiştim sonra bizimkiler kullan sende az rahatlarsın dediler koydum rahatladım. Hem kendisi özgür olup istediği yere gidebiliyo daha mutlu oluyo. Kızım 10 aylık ben geç koydum daha erken koyuluyomuş sanırım bilmyorum. Ama çok durdurmuyorum içinde
Anneyimmmm bikerem sıkıntınız olmadı dimi herkes ayy sakın kullanma çookk tehlikeli diyo oysa kardeşimde filan kullandık yani çok mutluydu hiç bir sıkıntımızda olmadı çok şükür
bikerem Anneyimmmm hergun yeni bir güncelleme ile cocuk buyutme sekilleri çıkıyor karsimiza. Tip dunyasi bile zararlidir demez cunku ikiye ayrilmistir. Bir grup doktor zarari yoktur der diger grup doktorlar ise yarari yoktur der. Zararlı diyemez cunku literaturde yoktur. Cocuk gelisimi uzmani olarak ben de faydali ya da zararli diyemem cunku kanitlanmamis. 3 cocuk annesiyim hepsi de bindi. En kucugum 14 aylik erkek bebek. Sirt kaskarini tutabildigi anda onune yastik vs destekleyerek koydum. Anne olarak da zararini gormedim ve soylenenin aksine cok cabuk yurudu de. Gun icinde surekli onda duracak degildir o yuzden
Yusufagahinannesi Anneyimmmm parmak ucuna basma yürümeyi geciktirme devrildiğinde bi yere çarptığında bebek ölümlerine kadar yolu var doktorlar asla önermiyor. Omurga eğriliğine de sebep oluyor 2 gün önce burda bi bayan yazmıştı bebeğinde omurga eğriliğine sebep olmuş bence basit bir şey değil ben oğluma almadım asla da almam
Ayten-1907 Oğlumun En çok mutlu olduğu yer🥰..bende yuruteçte büyümüşüm diyebiliriz..annem öyle diyor..oğlum 9 aylık 1 aydı içinde..ben yine de çok durdurmuyorum, genellikle yemek ya da iş yaparken…inşallah bir sıkıntı yaşamayız🥰🌺
Anneyimmmm Premsesannesi355 yani kardeşim çok mutluydu uça uça gidiyordu heryere tuvaletten topluyoduk 10 aylıkkende yürümüştü 😂
Deletedmom27337 Anneyimmmm 4,5 aylıkken başladık 8. ayında bıraktık. Ama çok rahat ettim. Şimdi emeklediği için gerek duymadım tekrar bindirmeye o yüzden kaldırdım. (( doktorumuz 5-10 dk kullanabilir dedi 4,5 aylıkken açıklama yapıyımda ne olur ne olmaz 😂))
Anneyimmmm Deletedmom27337 ay 5- 10 dk kullancaksam da ne gerek var 😂 beniö kızım 3 aylık devamlı gezmek istiyo iş yapamıyorum en azından raz oyalanırda peşimde dolanır
Deletedmom27337 Anneyimmmm 3 ay çok erken oturabiliyor olması lazım koyman için. 5-10 dk ile başlayıp süreyi uzatıyorsun. Bnm kızım en fazla 30dk zaman geçiryordu sonra kucak istyordu. Çok rahat ettim. Temizliğimi yemeğimi anca öyle yapabiliyordum
newmomdady Anneyimmmm oğlum 5 ayi bitti 6 dan gün aliyo ben 1 aydır koymaya basladim orda cok mutlu koydugumdan beri salonda geziyo mutfaktaysak pesimize geliyo yani sureklu olmasada koyuyorum oturmaya basladi 1 haftadir oturtuyorum farkli farkli seyler yapmaya cakisiyorum surekli yurutecede baglamak istemiyorum ama seviyo yuruteci cok keyif aliyo orda gezmekten
Anneyimmmm newmomdady aynen bende kızımın mutlumolacağını düşünüyorum akşama kadar duracak değil biraz oyalanması için 3 aylığız slingle dolaşıyoruz temizlik yapıp yemek yapıyorum