Ebruuu0648 Zerrinakarsu Evet canım normal benim oğlumda emeklemedi 9 buçuk aylık daha yeni emeklemeye başladı doktora kaç kere sordum hep normal dedi bana
Badehandeyldz Zerrinakarsu benim kızım 10 aylıkken emekledi 1 yaşında yürümüştü . Bence emeklemek keyfine kalmış bebeklerin🤣
Sarikuzumalp isimsiz___ Emekleme bir gelişim göstergesi değil. İlla emeklemesi beklenmiyor. Emeklemeden yürüyen çocuklar da var. 10. Ayda emeklemişti oğlum.
Sevgiela 8 aylık emeklemiyor hatta yeltenmiyor bile onu geçtim uykuya yatağa yatırınca dönüyor başka türlü dönmüyor bile doktora her seferinde soruyorum oda normal diyor elden de bir şey gelmiyor o isteyince olacak diye bekliyorum
Melekatak Sevgiela aynı benim bebek ya uykuya hazırlanma sürecinde dönüyor yoksa dönmüyor tembel tenek 😁emeklemedi de sekiz buçuk aylık
emoo emekleme bir gelişim aşaması değil korkmayın emeklemeyebilirde emeklemeden yürür dönmek oturmak gibi bir önemi yok yani içiniz ferah olsun
Ebruli3452 Zerrinakarsu bemimki de 8 ay 4 günlük emeklemiyor yuvarlanıyor sadece. Emekleme pozisyonuna getirince ayağa kalkmaya çalışıyor 🤷
Pembebeyzmavi Zerrinakarsu kızım 11 aylıkken emekledi ve gelişimi güzel bir bebek ona rağmen. Yani çok çok normal hiç emeklemeyedebilir
1Nisa1merve Kizim 11ayllikken emeklledi . Ayrıca illa emekleyecek diye bisey yok direk yürüyen de var. Bide eltimin oğlu 3gune 8aylk olacak o emeklemeye çalışıyo. Yani bütün bebeler farklı. Canınızı sıkmayın.
Angel_45 Zerrinakarsu 13 aylıkken emekledi desem…. Her bebek emeklemez bu arada öyle bişey bile olsa korkmayin
Limonlusu Zerrinakarsu bol bol yerde yüz üstü vakit geçirsin. Önüne ilgini çekecek uzanacağı oyuncaklar koyun zamanla emekleyecektir. Belkide emeklemeden yürüyecek bunu gelişim parametresi olarak görmeyin 😊