Miniko42 Mervefe07 siz neredesiniz acaba özelde mi devlette mi yaptircaksiniz cidden araştırdıkça endişeleniyorum korkuyorum inşallah sonrasında tekrarlanmaz yeniden
Mervefe07 Miniko42 Eskişehir Osmangazi üniversitesinde olucak randevu alması falan çok problem üniversite hastanesinde olucak siz araştırdınız mı
Civcivinannesi Miniko42 tekrarlama riski olmuyor içiniz rahat olsun ameliyatta kısa sürüyor tabi anneye ömür gibi geliyor ben devlette yaptırdım bence daha fazla vaka gördükleri için daha iyi olur diye düşündüm
Miniko42 Mervefe07 hayır ben doğuda yaşıyorum malum burdaki hastaneler o kadar donanımlı değil memleketim konya ora mi gitsem diyorum burda mı kararsızım
Mervefe07 Miniko42 aynen Doğu da problem oluyor bizde oradayken memlekete geldim sırf yetersiz olduğu için inşallah bulursunuz iyi bir hastane ve doktor 🙏
Civcivinannesi Miniko42 evet bizde teki inmemişti baya farkediliyor ben Kocaelide yaptırdım baya memnun kaldım doktorumdan
Miniko42 Civcivinannesi kaç güne toparladi peki neler yaptınız ameliyat sonrasında ve bizim şuan buzusuk sürekli torbası sizinde öylemi
Civcivinannesi Miniko42 evet bizdede aynıydı ameliyattan sonra sadece krem sürdük onuda üstten döktük ilk gün zor geçiyor sürekli kalkmak istiyor 2.gün kalktı ayağa sünnette olacak mı peki sizin bebeğiniz
Miniko42 Civcivinannesi yok sünnet ettirmiştim ben önceden 2,5 aylıkken kafamı karıştıran kimse bişey demedi o zamanlar flan
Civcivinannesi Miniko42 doktor kesin anlardı aslında bizim tekti ona rağmen doğduğunda söyledi doktor
PamirVefa Miniko42 canım cerrahi bölümü olarak Serkan arslan Dicle üni. Özel muanesi var sünnette eden bir doktor iyi anlar sorunu muayene ücreti geçen ay 150 TL ydi çok araştırdığım doktor lardan bitanesi
beyzaozer Siirt’te özel hayat hastanesinde çocuk doktoru Melike hanım var benim kızımında doktoru doğduğundan beri ona gidiyoruz sürekli görüşmenizi tavsiye ederim
Miniko42 beyzaozer arkdasim da ona gidiyor aslında ama bizim artık çocuk cerrahi yada üroloji bakması lazım ameliyat olacağı için