honeysmom Buzluktaki sütlerinizi bebeğinize vermeden önce nasıl çözdürüyorsunuz? Benim 1 aydır duran sütümü bugün ılık suda çözdürdüm ama bi baktım ki bozulmuş, buzlukta 3 ay durması gerekmiyor mu? Nerede yanlış yaptım anlamadım!!
SEDANURRRR honeysmom ben hep sıcak suya koyup çözdürüyodum, 3 ay kalabiliyor buzlukta neden bozulmuş ki acaba
Alyehus honeysmom sağıp direk buzluğa atınca o koluyu yapıyor. Önce dolabın altında soğutun sonra buzluğa atın. Çözünürken de dolabın alt kısmında çözünmesini bekleyin yine aynı şekil vereceğiniz zaman benmari usulü yapın ☺️
NinovaLemi Süt saklama poşetini tam kitlememis olabilir misiniz? Bozulmaması lazım. Putur Pütür olmuyor, eksi bir tadı yoksa bozulmamistir
Edalikuzusu honeysmom ben soğuk suya poşetle koyuyorum önce çözülünce ılık sıcak suya koyuyorum ısıtmak için . Öyle yapıyordum yeni ayrıca derin dondurucuda 6 ay saklanabiliyor sütler ben 6 ay önceki sütleri veriyorum hala gerçi çoğu son kullanma tarihi geçti ziyan oldu hep ama olsun 6 ay en azından kullanılıyor
Azraaltay Edalikuzusu ya canım benım kızım uc aylık olucak ocakta atmalımıyım ekım sutlerımı buzlugum tıka baza dolu atmakta ıstemıyorum napcm bılmyrm sagıyorum
yaprak_34 honeysmom buzlu sütü çıkaracaksınız kendi halinde çözülecek ya da soğuk suyun içinde bırakacaksınız .
Edalikuzusu SEDANURRRR ben bi ara sıcak suda çözdürüyordum kötü bi koku oluyordu bakteri üretiyormuş emzirme danışmanına sormuştum sıcak suda çözdürmeyi bırakınca sorun düzeldi
ipekkizz honeysmom Benmari usulu ısıtmanız gerekiyor. Ama ilk defa anne sütünün bozuldugunu duydum. Benmkiler 1 senedir buzlukta bazen cıkartıyorum hala aynı. Buzlukta kalma süresi 3 ay degil bu arada 🌸
Edalikuzusu ipekkizz ya ben 6 ayı geçenleri atıyorum 6.5 ay falan verdim aslında bir şey olmadı ama ne bileyim atıyordum atmasam mı çalışıyordum işi bıraktım kaldı sütler öyle hepsi çöpe gidecek diye üzülüyordum