68500 MrzBaby başvuru yapmak gerekiyor mu ? Kimligini çıkartmaya gittiğimizde 1 ay sonra çıkar demişlerdi şimdi 2 aylık olduk ciktimi bilmiyorum bebeğim küçük diye gidip bakamıyorum da
Minikkuzum1999 [silindi] emzirme parasına nasıl başvuru yapılıyor bilgi verirmisin canım Rica etsem ❤️
Starlord [silindi] brüt maaşınız asgari kadar mıydı 🙄 bir de ne kadar sonra yattı doğumdan, 17 sinde doğum yaptım merak ediyorum
MrzBaby 68500 doğum raporunu sosyal yardıma kuruluşuna veriyorsunuz 2 ay sonra hesaba yatıyormuş. E devlette bakabilirsiniz yatmışmı diye
Merve-miray 68500 Çalışan anneler, o kadar doğum parası alıyor diye biliyorum. İnternetten araştırma yapabilirsiniz :)
[silindi] 68500 hayır 300 tl için eşim gitti başvurdu. 180 lira emzirme parasını hastane başvuruyor zaten. Çalıştığım için de rapor parası 9 bin 500 lira yattı
68500 [silindi] bize hastane emzirme parası için hiç bir bilgi vermemişti herhangi bi hastaneden tekrar başvuru yapabiliyoz mu
[silindi] Minikkuzum1999 doğum raporlarını aldıktan sonra ve taburcu belgeni hastanenin raporlama bölümüne gidiyorsun orada yardımcı olurlar biz öyle başvuru yapmıştık
[silindi] Minikkuzum1999 emzirme parasına hastane başvurdu bilmiyorum her hastane uğraşır mı ama benim iş yeri raporumu onaylatmak için gittiğimde emzirme parasına da başvuru yaptık dedi benim öyle bi paradan haberim bile yoktu