defnemilam bizim 2,5 aylıkken başaldı kanlı kaka nokta şeklindeydi hep. Ve mukus vardı. Mukus olmasa da nokta kan devam etti. Tam hatırlayamadım ama snaırım 5 aylıkken bitti tamamen kan hiç olmadı artık. Bitmesinde etkili olan da probiyotik damlaydı. Uzun süre kullandık. 4 ay emzirdim sonra bıraktı ama Sagarak süt verirdim diye ben de diyetteydim. 6 aylıkken kendimde açtım kızıma da sma normal mama verdik tepki filan yoktu içti yani uzun süre. Yogurt, yumurta hepsini verdim yavaş yavaş. Ve kabızlık başladı ek gıda yapıyodur diye düşündük doktor da kabızlık ilacı verdi ama çatlak oldu vs zor süreçti. Dediğiniz gibi hep yapardı keçi pisliği gibi. Alerji hiç aklımıza gelmedi yani doktorlar da düşünmedi mi bilmiyorum. Beslenme sorunu yaşadık hep iştahsız yemek istemiyor her ögün işkence yani bana da bebegime de. Kilo da almadı. 20 aylık hala 9 kilo işte düşünün. 1 yaşındayken 7 kiloydu. Boyu iyiydi diye doktorlar da normal dedi hep. Sonra süt yumurta kestik kabızlık bitti. Sizin bence hala alerjen bir besin var belki glutendir. Yulaf veriyormuşsunuzya. Kesmeyi denediniz mi vermeyin mesela 3 5 gün bakın düzelecek mi. Gerçekten doktorlar yanlış, eksik yönlendirebiliyor bazen. Kilo sorununuz yok. Ben şimdi hem kilo alsın toparlasın diye çabalıyorum hem alerji bitsin bekliyorum. Zor ya. Allah ayrdımcımız olsun ne diyim