defnemilam bahsettiğinizm alex test bize yapılmadı hiç. Dogru sonuç veriyor mu acaba ya? Bizde kabızlık 18. Aya kadar devam etti dulcosoft ilacını kullandık 3 şişe bitirdik hep onunla yapıyodu. Eger kullanmadıysanız öneririm doktorunuza da danışın tabiki. Ama asıl önemlisi süt ve yumurtayı aynı anda kestik 3. Gün düzeldi bir anda bitti kabızlık. Yani innaılır gibi degil 1 yıl boyunca kabızlık çeken bebegim 3 günde düzeldi. Ben ek gıdaya geçtiğimiz günden beri yumurta veriyordum, süt ürünleri aynı şekilde. Ama işte hepsi fayda yerine zarae vermiş. Çok üzülüyorum keşke daha erken kesseydim belki şimdi hepsini yiyebilirdi. Şuan 2 aydır diyette işte doktora kalsa süt ürününü açın diyor ama açtıktan 2 hafta sonra aşırı iştahsızlık başladı ben kestim geri düzeldi. Ne zamana kadar devam edicez bilmiyorum ama iyi bir doktor arayışındayım. Kuruyemiş vermeye de korkuyorum, dana eti, balık, tavuk, tahin hepsini kestik. Bugüne kadar dogru bir diyet yaptıran doktor olsaydı böyle olmazdı eminim. Çünkü alerjimiz hafif aslında. Sırtına yapıldı çıkmadı bişey. Ama 5li yama 2 gün besin sırtında kalıyor geç tepki veren alerjen öyle bulunuyor. Bizim yumurta sarısı çıktı.