_mercanligunler TheLatte limonu ayağına sürdüm ama çoraplarını öyle yapmamıştım yapayım hemen , çok teşekkürler
Deletedmom_15 Ben de şuan ateş nöbetindeyim. 39.5 buluyor, boğaz enfeksiyonu olmuş kuzum. Antibiyotik başladık 🥺🥺
Masmaviuuuui Deletedmom_15 bizde dun aksam ayniydik ve cok sık olduk bu aralar nedendirki udi hindi yagi fayda edemi acaba
_mercanligunler Aselask34 Size de geçmiş olsun çok bizde dün gittik ama boğazında bisey yoktu öksürük başladı ama arkasından ateş dün bu kadar ateşi de yoktu bugün ilk kez böyle oldu ve asla ilaç iciremiyorum ,tüm hastalara rabbim şifa versin insalalh
caginmom _mercanligunler merhaba geçmiş olsun benim oğlumda öyle ibufen şurup veriyorum işe yarıyor tabi doktorumuza danışarak calpol 38 üstü ateşe pek fayda etmiyor bilginiz olsun
_mercanligunler caginmom Tesekkur ederim size de çok geçmiş olsun hiç kullanmadık onu aklımda olsun gittiğimizde sorup bende bulundurayim evde inşallah
CankizimRavzam _mercanligunler 2 yaş kızımda grip oldu ateş sürekli çıkıyor ince zibinla bırak canım eğer sabaha kadar düşmezse ateşi bı acile git idrar yolu enfeksiyonu da ateş yapabilir idrarında koku falan var mı bebeğinin koltuk altlarına ılık suyla ıslanmış bez koyabilirsin ve en önemlisi sakın çocuğu soğuk suya falan sokma septik şoka girer ateşli çocuğun herşeyi ılık olacak ve bol bol su içir annesi icmezse siringayla ver öyle severler geçmiş olsun 🌸🌸🌸
_mercanligunler CankizimRavzam teşekkürler cevabiniz için, çok şükür gece düştü inşallah tekrarlamaz bidaha