Smy01 Şuan 24 günlük bebeğim 3420 doğmuştu 3610 olmuşuz ne yapabilirim emziriyorum sütüm var mama vermek istemiyorum 😔
Umay12 Smy01 yeni doğan bebekler zaten önce ödem atar biraz zayıflar sonra kilo almaya başlar diye biliyorum ben doktorunuz kilo ile ilgili birşey mi söyledi
Zlyhky11 Smy01 oyyy canm benm sen nasıl besleniyirsun mesela kalorili şeyler ye tahin pekmez hurma ceviz üzüm et sütünün kalitesi artar yarar belki o zaman
SeninAnnenBirMelektiYavrm Smy01 mama ver cnm aç kalmasın. Sende rezene falan iç cnm soğanda çok süt arttırıyor.
Zlyhky11 Umay12 aynn canm benm bebeğim 3000 kg doğdu 3 gün sonra gittik 2800 olmuştu şok oldum ama şükür toparladık 1.5 aylık olduk nerdeyse
Smy01 Umay12 Umay12 bebeğim nerdeyse ilk 15 gün sarılıktı hep uyudu zorla emzirdim ama tam uyanmadığı için etkili emmedi bence son zamanlarda da iyi emiyor haftaya gidicez 1 aylık kontrole bakalım ne diyecek
Umay12 Zlyhky11 eğer bebeğin açsa zaten durmaz uyumaz ve sürekli ağlar öyle düşüncelere girme beslenmene dikkat et sütünü sağ gerigiese bak kaç cc
Zlyhky11 SeninAnnenBirMelektiYavrm soğan sütun tadımı değiştirilmiş meme reddine sebep olurmuş öyle denildi bana
Smy01 SeninAnnenBirMelektiYavrm aç olduğunda emziriyorum uykuya dalıyor çişi dolu dolu oluyor hiç sağmadım ama tek göğüsle emiyor ve uyuyor anlamadım ki
Mom44454 Zlyhky11 yok canım sen herkese inanma soğan tahin helvası bulgur pilavı hoşaf şerbetli tatlılar fındık çok süt yapar☺️
3MelekAnnesi3 Smy01 cok az kilo almıs cnm doktorun büyük ihtimalle mama ver der biz bişey demeyelim sen doktora sor bi
skyblue Bebeğiniz memede uyuyor mu? Uyuyorsa uyanık tutmaya çalışın. Topuğunu sıkın uyandırmak için. Oda sıcaksa ve bebeğin üstü kalınsa sıcaktan mayışıyor olabilir, biraz inceltin. Sütünüzün kalitesini arttırmak için protein ağırlıklı beslenin.
Smy01 SeninAnnenBirMelektiYavrm evet diğer oğlumda bir sıkıntı yaşamamıştım dil altı bağı var ondan mı acaba diyorum
Kukreyemeyenaslan1 Yenidoğanların günde ortalama 30 gr alması gerekiyor muş . Öyle demişti doktorumuz . Kendi doktorunuza danışın bi. Ama ilk doğumdan sonra kilo kaybetmiş sonra almaya başlamış ta olabilir .
skyblue Smy01 uyuduğu için doyasıya emmiyor. Şey gibi düşünün masada çorba var et yemeği var pilav var salata var siz çorbayı içip uyuyosunuz. Bebeğin memede uyuması buna benzer, memede uyuyorsa doymaz. Uyanık tutacaksınız yoksa kilo alamaz.