Birbebekkkbircicek Bebeğim huy etti sadece uykuda besleniyor bir ara düzelir gibi oldu içiyordu böyle olup düzelen vs rmı ek gıdayı da uykuda veremem ki 😥
Adiyokkitabin Birbebekkkbircicek mamayi uyurken iciyor sadece. Uyanikken asla icmiyor bazen kasikla veriyorumki ac kalmasin direk tukuruyor. Ama ek gida uyanikken. Uyurkende su icmiyor. 😀
Dove Birbebekkkbircicek sadece anne sütü aldı ilk alti ay. Aylarca sadece uykuluyken ya da uykudayken besleniyordu kesinlikle uyanıkken memede durmuyordu . Kolikti yavrum gaz damlası probiyotik derken şuan 12 aylık ek gıda meme beraber çok şükür düzeldi . Hiç pes etmedim uykusunda besledim hep.
Havvakck Birbebekkkbircicek canım sen sürekli böyle post açıyorsun görüyorum bebeğini hiç doktora götürdün mü
Birbebekkkbircicek Adiyokkitabin ek gıdayı güzel yiyor o zaman masallah sorun çıkarmadı dımı ne kadar zamandır var kaç aylık
Ayazinannesiseyda Adiyokkitabin ayy aynı benimki biberon görmeye dayanamaz ben de gece biberon gündüz muhallebi veriyorum
Rabiamhmt Birbebekkkbircicek bence duzelecek annesı bnmde oyleydı sımdı 7 aylık uyurken bıraktı yemegı
Birbebekkkbircicek Havvakck götürdüm canım normal huy edindi ya vallahı bazen Co yoruluyorum ağlıyorum
Havvakck Birbebekkkbircicek sen dua et uykuda biberon alıyo benim ki biberon tutmuyo şırıngayla veriyorum
Adiyokkitabin Birbebekkkbircicek 8 bucuk aylik canim 1 haftadir yemesi durdu yediremiyorum asla sutude azaldi onuda icmiyor
Nuray23 Birbebekkkbircicek Ara ara öyle olduğu durumlar oldu. Uyutup mamasını öyle iciriyorum tam bitiriyordu . Uyanıkken yarım yamalak kalıyordu hep.
Birbebekkkbircicek Havvakck canım 1 sattte anca bitiyor benımkıde biberon almıyordu nuk un emziğe benzer biberonu var onu tuttu al bence