Mommm_ esleminannesi2 Allah razı olsun bişey yok görüntü olarak benzemiyor dedikçe içim rahatlıyor 🙏🏻💕
esleminannesi2 Mommm_ ben benzetmedim gayet normal bazen anne babanın kafası da küçük oluyor mesela ben çok minyonum kafam çok küçük
tosbikyanak-ela- Mommm_ kardeşim hiç birşey yok bebede maşallahı var içini ferah tut sen bir yanlislik vardır onda
Mommm_ Alygkc kızımda alnının ortasinda ilk doğduğunda kırmızı leke vardı doğum lekesi gibi ama gün geçtikte rengi açıldı ve yokoldu çok az birşey kaldı ağlayınca belirginleşiyor.Kemik yok ama
Mommm_ esleminannesi2 eşimimin kafası büyük boyuda iyi büyüklüğü ile eşitliyor ama benim kafam normal bir yazıda görmüştüm anne veya babanın kafası 55 cm altındaysa küçük sayiliyor ve çocuklarında normalmis öyle olması bizim kafalarımizda ölçüldü normal seviyelerde çıktı ama tabi aile içerisinde kafası küçük olanda var .Böyle bir hastalik yok ama
esleminannesi2 Mommm_ ya belki anneanne babaanne ama dediğim gibi ben hiçbir şekilde benzetemedim bence gayet sağlıklı
Mommm_ Omersmom darısı bizimdr sonuçlarımızın temiz çıkmasına görüntü olarak benziyormu sizce herkese soruyorum çünkü büyük çoğunluk benzetmediğinde içim rahatliyor mikrosefalilerin çoğu birbirine benziyor
Mommm_ Havvakck bebeğim 6.650 kg 68cm,evet gülüyor tepki veriyor gel dediğimde kendini bana doğru atıyor ve başını kaldırıyor gelişim olarak herşey iyi desteksiz oturamiyoruz sadece
Omersmom Mommm_ aslında çok hassas birşey sanıyorum. Çünkü bizim fotolara bakarken saçını ıslatıp taratmislardi. Çok tatlı maşallah
Mommm_ Havvakck evet dönüyor geri geride gidiyor ileri doğru emekleyemiyor geriye doğru emeklemesi var
Ysf-kn Mommm_ Rabbim şifasını bol versin inşallah hiçbir sorun yoktur okurken bile çok üzüldüm 😔😔 yüreğini ferah tut 🥰
Kimkiki Benim bebeğiminde kafası küçüktü 3. Ayda şimdi toparladı ama ben çocuk nöroloji doktoru çok araştırmıştım. Burak tatlı işinde uzman isterseniz ondan fikir alabilirsiniz. Rabbim korktuğunuzla sınamasın🙏
Roza28 Bizim kuzenin bebeği de çok daha küçük bir başı var. Gayet de sağlıklı. Bir yaşını doldurdu. Doktorun biri de bunlara size dediklerini demiş ama kuzenim hiç önemsemedi.