Kızım 1 ay erken doğdu 2.100 gr 48cm başcevresi 34 olarak doğdu.Şuan 7 aylığız kızımın kafası 39.5 kizlar 3 aylıkken bıngıldağı kapandı kızımın çocuk doktoru bizi acil nörolojiye yönlendirildi çok korkuttu bizi nöroloji doktoru mikrosefali kızınız dedi temografi istedi emarini çektiler, kan tahlilleri aldılar bide kromozom genetik testi yaptılar aman sonucu 6 aya ancak çıkıyor.Doktor test sonuçları çıktıktan sonra net bişey deriz dedi ama bana göre mikrosefali kızın dedi.Bende ayrı ayrı 3 nöroloji ye gösterdim 2 si mikrosefali dedi diğeri hicbirseyi yok dedi nörolojk olarak çok zeki görünüyor dedi kizlar kafayı yemek üzereyim sütüm kesildi kızıma her baktığımda gözlerim doluyor 1 yaşından sonra belirtilerini tam göreceksiniz dedi doktor zeka geriliği olacak hatta mikrosefali Vera dedi doktorlardan biri.Elim kolum bağlı nefes alamıyorum ben iğnelerle çok zor getirdim kızımı mucize bebeğim o benim test sonucu çıkana kadar kafayı yerim lütfen aranızda mikrosefali olan yakını varsa bilgi verebilirmi nasıl özellikleri oluyor nereden anlayabilirim.