Huzurumm Kizlar telefon alacagim iphone 11 yada samsungs20 ikisi arasinda kaldim benim icin en onemli ozellik kamera ve hafiza sirf bunun icin alacagim sizce hangisini almaliyim
OncedenGurme Huzurumm samsung, general mobile, huawei kullandım. Şu an iphone kullanıyorum. En leşi general mobile’dı. Sonra samsung. Samsung’tansa huawei’yi tercih ederim. İphone en iyisi 👍🏼
Elifcinargul İphone kalite olarak iyi ama şunu unutmayın işletim sistemleri sürekli güncelleniyor ve öyle bir an geliyor ki hafıza sadece uygulamalar ile doluyor. Sürekli resim çekecekseniz Samsung alın iPhone tüm uygulamalar zaten ücretli müzik oyun vs.
BalarisiYusra Huzurumm iphone kullanıyorum kamera açısından çok güzel hafıza açısından kötü Foto video Aktarması çok zor hala öğrenemedim gittim iphone özel telefona takılan flash bellekten aldım mecbur
talula Kaç gb alacağınıza bağlı iPhone alıcaksanız en az 128 alın ben 128 kullanıyorum 4 senedir şu an 5000 görsel , video var 90 tane uygulama var bi kere kasmadı. Kamera falan çok daha iyi samsungtan ama her şey ücretli tabi
Mom62626272 Huzurumm samsung tabiki benim öyleydi eşim kendine iPhone aldı kullanmayınca benim başıma kaldı lanet telefon kısıtlı yada ücretli çoğu uygulamayı indirip kullanamıyorum en önemlisi şarjı çok çabuk bitiyo sırf bu yüzden alınmaz kamera da hemen hemen aynı bence
EsnadinAnnesi Huzurumm samsung daha kullanışlı uygulamalar bakımından, iphone ise kaliteli ama istediğiniz uygulamalara her zaman ulaşamıyorsunuz bunları göz önünde bulundurun ve de iphone istiyorsanız evinzde bi dizüstü bilgisayarın olması şart
Ygz Huzurumm kamera ise ıphone hafıza ise samsung😅 maalesef ıphone hafıza konusunda çok kötü yıllardır kullanan biri olarak.