Hlyvk canım benim açtığım postlarada bak bende aynı kusma durumu vardı refleks diyorlardı ne yese cikariyodu mama anne sütü pazartesi günü artık dayanamadim çok fazla kusmasi olunca çocuk doktoruna götürdüm direk yatış dediler daha öncede zatürre olmuştu şimdi içi hiriltili doktor içi hiriltili olmasa bile kusma bizim için çok önemli ondan yatiricaz dediler yattık 5 gündür serum + antibiyotik+hava takviyesi ama kusmada düzelme yok hatta kahverengi falan kustugu oldu anne sütünü biraz azalttı kusma olarak mamayida kusuyor bende günde 3-4 veriyorum sen sadece mama veriyormussun bi acile götür istersen reflu dicekler büyük ihtimalle ama benim cocugumada reflu demişlerdi bende çocuk doğdu doğalı 10 günlükten itibaren reflu zannettiğimiz doktorumuzun yanlış soylemesiymis çocuğum reflu değilmiş bunun teşhisini koyan araştırma hastanesi birde düşün yani uzun oldu ama götür acile için rahatlasın çocuğun kaç aylık yada günlük bilmiyorum benimki 43 günlük düşün işte biz reflu saniyorduk ultrason falan çekildi doktor muayene falan etti ilacı falan da kesti reflu değil dedi sende Bi doktora götür canım