DominikCumhuriyeti1 Wanderlust ben hiç kullanmadım ama bu yorumdan sonra kullanmayı düşünüyorum acaba siz nerden nekadar bir ücrete temın ettiniz benım ıkı kızım olduğundan aldığımdan ıkışartane alacağımda
Wanderlust DominikCumhuriyeti1 birini instagramda bir sayfadan almistim sanirim 79 liraydi gecen sene dogmadan aldim digerini de e bebekten aldim o da 24 lira mi neydi sanirim tam net hatirlayamiyorum onu coklu alisveris yaptigimizda almistik ☺️
Snowglobe AleynaMelis bende hışırtılılardan var. Ona hikaye anlatıyorum farklı farklı alfabelerle ya da rakamlarla. Ya da tek tek sayıyorum. Onun da çok hoşuna gidiyo.
DominikCumhuriyeti1 Snowglobe Ellınızdekı kıtabın fotografını atabılırmısın merak ettim 🤗zahmet olmazsa bende alma isteği oluştu suan ıkı kardeşler benımkıler aynı olsun dıye ıkısınınkıde
DominikCumhuriyeti1 Bebegimm1 congırak tutmadılar benımkıler ya okadar aldım yanı öyle attılar sürekli ama oyun hallısı emeklemeden once süper kurtarıcıydı
Bebegimm1 DominikCumhuriyeti1 Oyun halisida kisa sureli kullaniyor bana gore oda cok gerekli bir şey degilmiş dedm 😁 dönünce falan yuzune bakmiyorlar 😁
Redpepper Hışırtılı kitapları çok seviyor benimki 3,5 aylık. Kartlara da bazen bakıyor bazen bakmıyor
Snowglobe DominikCumhuriyeti1 https://www.e-bebek.com/molie-bebek-dislikli-sayilar-hisirtili-kitabim-p-mol-059/ Kusura bakmayın fotoğraf nasıl gönderiliyo bilmiyorum. Link attım bu yüzden. Bide bunun alfabelisi var. Onu bulamadım ama onu da e bebkten almıştım. Hatta ben birini stor perdenin ipine taktım hani yanda indirip kaldırma ipi var ya. Kucağıma alınca göstermelik dursun diye. 😂
Gulkizim AleynaMelis oyun halısındaki oyuncaklara da var o özellikleer ya da kendin de yapabilirsin 50 tl o 3 yapsak kitaba gereksiz bence. Zeka kartını ben de aldım ama almasam da olurmuş
Danlacann AleynaMelis valla ben çok etkisini gördüm bebeğim 3 aylıkken verdim şimdi 7 aylık oldu hala çok seviyor kitabını
DominikCumhuriyeti1 Bebegimm1 aynen öyle kuzum ılk cocuk olunca heveslenıp herşeyden aldım ama ıkıncı cocukta olunca kullandı işime yaradı ama dönunce gerçekten halı işe yaramıyor
TheBaby AleynaMelis Valla ben onların yerine hareketli kitaplar aldım. Ama 6.ayında tamda zamanıymış. Çok severek oynuyoruz. Artık 7,5 aylık. 3.ay bilemiyorum ya. Pek zamanı değil sanki. Yapılacak başka bi sürü şey var.
TheBaby AleynaMelis Ya yorumlara baktım ben. Hiç yüzüne bakmamışlar. 100 yorum varsa 3 kişi baktı yazmış. Hareketli kitaplara çok güzel yorumlar vardı amozonda. Hem daha uygun. Hem çok sağlam. Hem çok eğlenceli.