Bebek-annesi acimavi 10,5 aylık yoğurt mayalamasam hazır veriyorum illa siz mayalayacaksınız diye kural yok zaten.
Monaroza2 acimavi canım bence kendin yap. Bana şu an yoğurt yapmak daha mantıklı geliyor. 3 kg yoğurt 39 lira İçimin. Ben geçen hafta kilosunu 8 liradan aldım 24 liraya mal oldu üç kilo yoğurt. Sizin orda fiyatlar nasıl bilmem ama katkısız doğal yogurt daha iyi olur hem.
Xxaa Xxaa acimavi Ama yinede kendin mayala canım evladın için seni anlayabiliyorum ama bi hafta 3 kilo alıp mayalasan onu 15 gün yediririsn zaten yoğurt sürekli yapılan bişey değil zaten
BugsBunnyy acimavi şarküteri de ki kaplar bana saglikli gelmiyor plastik sicak sut dokulup muhtemelen beklenip mayalaniyordur renkli plastik kaplar zaten cok zararli en guzeli sutu alip jendin yapman derim ben koyden satanlardan aliyorum zaten bir çok kapiya getiren oluyor
mrvcr acimavi genelde kendim mayalarım, ama her zaman yapamayabiliyorum. olmadığı zaman activia doğal yoğurt veriyorum. zaten maya olarak da onu kullanıyorum. doktorum önermişti.
Kbraba acimavi pastörize süt ve yoğurt mayası alıp sadece çocuk icin yapmak mantıklı geliyor ben öyle yapacağım
Myandi acimavi ben yoğurt yapamıyorum, ilk tadımını hazır yoğurtla yaptım. Çok da dert edinmiyorum şimdi bazen hazır bazen ev yapımı hazır alıyorum. Hazır almak bizi kötü anne yapmıyor. Bir de makine aldım bakalım neler olacak. Çok sorun etmeyin bence.
Sistonia acimavi ben her zaman yogurt yapamiyorum evde, calisiyorum. Oyle zamanlrda hazir yogurtla yapiyorum corbasini
Milena11 Kocabebek her gün günlük süt alıyorum aldığım sütü tencerede 1 taşım sadece kaynatıp ılıtıyorum sonra bardağa döküyorum ılıyınca bir önceki günün kalan yoğurduyla mayalıyorum matalandıktan sonra 1 2 saat dolapta bekliyor yedireceğim zaman dışarı alıp ısınmasını bekliyorum. Ama çalışıyorum hergün yapamıyorum genelde anneannesi yapıyor ben h. Sonları yapıyorum
Cansusucu acimavi kizim 13 aylik hazir yogurt veriyorum ileride zaten yiyecek cokta sorunsal degil yediğimiz içtiğimizin hangisi saglikli??
Kocabebek Cansusucu İlk 1000 gün çok önemli organ gelişimi için eğer sağlıksız beslenirse ileride sağlık sorunu yaşama ihtimali fazlaymış.
Narab acimavi hazır yoğurtlar eger merdiven altı bir firmanın değilse katkı maddeli değildir .. Eğer evde mayalayamıyorsan şarküteriden açıktan almamalı veya çiğ sütten mayalanan yoğurdu yedirmemelisin. Kesinlikle hazır yoğurt sağlıklı olanı. Hazir yogurt al ve güvenle bebegine yedir. Ben asla açıktan veya aviktan alınan cig sut ile mayalanmis bir yoğurdu bebeğime yedirmem
Narab ikircikli_kircicegim İstanbul gibi bir yerde aldığınız acik sut içerisinde hidrojen peroksit ve su olduğuna yemin edebilirim ama elimde aldığınız sut olmadığı için kanıtlayamam. Lutfen güvendiğiniz bir markanın pastörize sutunu aliniz