alptoyyy Yica tam dalmadan odadan çıkın veya o an gözükmeyin tabi ağlarsa hemen yanına hidin bi kaç sefer yapınca alışıyor annem gelecek bişey olsa da ben uyuyayım diye
elalya2412 alptoyyy nasıl verdiniz ? Benim kızım şuan sabah 6 da uyuyor bıraksam akşam 3-4 ü bulur. Şimdi 12 de uyandırdım daha erken uyandırınca çok kötü oluyor akşama kadar uyuma isteği huysuzluk vs şuan sabah 12 gece 12 uyuması benim şçin çok iyi olur
alptoyyy elalya2412 12 de kalkması zaten o yüzden uyku isteği oluyor akşam en geç 9.30 sabah 8 uyanması lazım
AzraCemre Irmakprensesinannesi uyku saatlerinden ziyade uykuya geçme şekli benim sorunum. Omzumda sallanarak uyuyor zaman içinde değişmezse onu değiştirmek için uyku eğitimi düşünüyorum ben
Irmakprensesinannesi AzraCemre uyku eğitimi içinde zatn yatirdiginiz saat beslenmesi her gün aynı olması lzm
AzraCemre Irmakprensesinannesi onlar normalde aynı zaten sadece şu sıralar sık emme isteği var. 3,5 aylık kızım 6 aylık olunca eğitim düşünüyorum uyuma şekli kendiliğinden düzelmezse. Gece 22:00 da uyur sabah 8:00 de uyanır.
1balkizannesi Dilanbozkurt bende vrdim 4 aylıkken kızıma ve 16 ay 8 günlük şu anda 1 uyku ile devam ediyoruz 🤗 harika bir şey bu uyku eğitimi yaa inanamazsıniz
Bilgemayse 1balkizannesi Peki hiç ev değiştirdiniz mi? Biz bir hafta sonra memlekete gidecez orda bozulur mu eğitim ne düşünüyorsunuz bu konuda? Ev değişikli çok korkuyorum o yüzden 😥
Irmakprensesinannesi AzraCemre aslında uyku saat i nrml benim kızım da bir 5 dk illa sallanmak ister uykuya Dağıstan sonra yatağına yatirrim direk uyur mesela ama ben mutluyum halimden
AzraCemre Irmakprensesinannesi benim kızımın çok değişiyor ya. Uyku saatleri normal ama uyuma şekli sıkıntı bazen illa omzumda bazen memede bazende kendi uyuyor o yüzden 6 aylık olmasını bekliyorum belki kendisi uyumaya geçer diye.
1balkizannesi Bilgemayse Park beşiği var bizimkinin mecburluktan her yere götürdüm size bir tuyo uyuturken üzerine battaniye gibi karartma amaçlı örtü ile kapatm o zaman nerede olduğunu bilmediği için uyur ben hep öyle yaptm ztn saatlere alışınca sorunsuz uyuyorlr😊🤗
Emineg35 Dilanbozkurt merhaba. Tebrik ederim eğitim için. Bende denedim kaldır yatırı ama bizimki yataktan sürekli kalmak istiyor. Hiç uykuyla alakası olmuyor. Yatakta emekliyor ayağa kalkıyor kucak istiyor. Bi kaç sefer denedim uykusu olduğu halde uyumak istemiyor hiç nasıl yapacağım