Asliissoysal Kızlar annem balkabağı tatlısı yapayım sen çok seversin dedi fakat emzirdigim için yaptırmadım yersem bebeğime gaz yapar mı gazlı bir Bebek bir sürü damla kullandık 🤗
Mom4565 Asliissoysal Bal kabağı bebeğe sütten gaz yapsaydı doktorlar ilk ek gıdaya bal kabağı ile baslamazdi yapmaz merak etmeyin
Secuuss Asliissoysal ben ek gıdadayım tadımlarda gaz yaltı iki gündür muhallebi gibi verdim felaket 12 den beri sallıyorum bıraktıgım an ağlıyor sürekli pırt pırt bence yemeyin
ayscnky1 Asliissoysal bana yapmadı ve tek yiyebildiğim tatlı hemde bol bol süt yapıyor bence yiyebilirsiniz.
Glsmcglr Ben yaptım bugün yedim de 6 aylık kuzuma taddırdım da . Gaz olmadı. Fikrimi sorarsanız gaz yapacak diye vitamininden geri kalmasın, bir damla biraz masaj çözümü kolay inşallah🐣
Asliissoysal Glsmcglr yok ona yedirmiycem zaten 4 aylık daha sütümden geçip de çok gaz yapar mı onu merak ettim
Ucansupurge Asliissoysal genel olarak bizim bebek hep gazlı 😂 farklı bir durum olmadı herhalde dikkatimi çekmedi 🤷🏻♀️
Asliissoysal Mom4565 tamam canım zaten çok fazla değil bir iki parça yerim annem söyleyince canım çekti çünkü 🤗
Mom4565 Secuuss o bal kabağindan değildir bebeğiniz gazlı bir bebekse yada ek gıdaya geçtiği için kakası yogunlastiysa bunun için olmuştur çünkü benim bebeğimde de 1 kez oldu diğer günler olmadı doktoruma sordum ek gıda aldığı için bağırsaklar savaşıyor kaka yapmaya yada gaz çıkartmaya zorladığı için ağrı yapar dedi
Glsmcglr Secuuss her bebeğin bünyesi farklı demek ki, denemediyseniz karnına ayaklarına zeytinyağı ile masaj yapın ayak hareketleri yapın inşallah çare olur
Secuuss Mom4565 bi aydır yiyoruz hiç bişeyde olmayıp balkabagında olması tesadüf değil bnce ki bazı bebeklerde alerjenmiş araştırdım
Tunaminannesi Asliissoysal ye canim ye ☺️ bebegm asiri gazliydi 1 -2 hafta boyuncaaa sadece tavuk ve et yedim baktim hala gazi var.. tamam yediklerimiz illaki bi nebze etki eder ama oyle sunda gaz var bunda gaz var diye kisitlama kendini herseyden vitamin alip sut depolaman lazm. Ben cok kistim sonra dedm naaprsam yapim bebek gazliysa hicbirsey ona cozum olmuyor. Sonra kuru fasulyede yedim ustune az bise kimyon ekledm.. fanta ictim deli gibi canim asitli icecek cekmisti napayimmm… 😂😂Bende baya yedim kabak tatlisi uzerine bol ceviz veya tahin(sut yapar tahin) hatta ikisinide dokup ye.. benim yerimede ye bol bol❤️ yedigine yinede dikkat et her bunye bir degil ama vitaminlerden geri kalma🤭
Asliissoysal Tunaminannesi Ayy çok iyi geldi bu yazı teşekkür ederim doğumdan sonra da baya bı vitamin kaybettim onu yeme bunu yeme kaç aydır yeni yeni yemeye başladım kız gel birkikte yiyelim ♥️🤗