Mom4565 Miniminimini Aynen öyle bakın biz 6 aylık olduk ve eğim hala yogut la tanismadi 8. Ay kontrolunde ne der bilemiyorum ama burda ek gıda ya geçiş bilgileri onkadar enteresan ki bana göre çoğu da yanlış değişik yani sistem bekliyorum 😏😊
Miniminimini Mom4565 vallaha bana da şunu koy diyor çevrem ben yaptım doktor yok erken diyor kafam corba oluyor
Keremikoo Miniminimini patatesi corbada pek sevmiyor oglum. Bende biraz sogan rendeliyorum zeytinyaginda donduruyorum haslanmis balkabagi ve bi tutam tel sehriye ekliyorum. O sekilde seviyor. Simdi corbalara daha tuz vs ekleyemedigimiz icin tatlandirmak lezzetlendirmek icin sogan tel sehriye havuc gibi seyler ekliyorum ben. Birde cok fazla sebze karisimi corbalari bebeler pek sevmiyor sanki.
pieceoflife Miniminimini tabiki. Sebzeleri ne isterseniz işte soğan sarımsak havuç patates kabak ne isterseniz zeytinyağında bir tencerede az kavurun. Üzerine sebzeleri 4 parmak geçecek kadar su ekleyin. Pişirin. Piştikten sonra ocaktan alıp blenderdan geçirin. Tekrar ocağa alın. Kıvamına göre isterseniz su ekleyin ya da kıvamı iyiyse eklemeyin. Su eklemeyecekseniz tekrar ocağa koymanıza gerek yok. Ben kavururken çok az salça da koyuyorum. 😊 patates mutlaka ekleyin ki kıvamı olsun. 😊 Umarım düzgün anlatabilmişimdir.
Mom4565 Miniminimini Cevrenin sözüne bakmayın her bebek farklı Allah korusun yediği ağır gelir bişey olur
Mom4565 Miniminimini çeneleri kopsun çoksa akılları kendilerine kullansınlar 😂 hiç huyum değildir çevrenin lafını duymak kulak tikarim sizde öyle yapın çocuk sizin ve sizden daha iyi kimse taniyamaz bebeğinizi ne yiycek ne yapcak siz daha iyisini bilirsiniz
Ohaezgi Miniminimini balkabağı havuç patates soğan sarımsak tereyağında kavur canım biraz et suyu ve içme suyu ekle blendarla. Soğan ve sarımsak hem lezzet verir hem çok vitaminli
Danerys Kabak, tatlı patates havuç bunları birlikte buharda pişiriyorum püre yapıyorum biraz cıvık içine hipp 5 tahıll atıyorum 1 kaşık. 4 çay kaşığı da zeytinyağ koyuyorum:
Aysecela Miniminimini brokoli patates havuç soğan bunları biraz zeytinyağında kavurıyorum sonra suyunu döküyorum ve çatalla ezip veriyorum çok seviyorlar bu şekilde yada tek bir sebze yapın yumurta sarısı un yoğurt karıştırıp terbiyeli deneyin belki sever öyle de
Sevgi_azra Miniminimini sebzeleri haşlayıp yulaf ekle içine biraz da nane ve zeytinyağı ekleyip verebilirsin. Çok sevdi bizimki tavsiye ederim