shaf_edalet Snglll Kzbnnzmkrm Yesimgulcakir NeclaDefne Teşekkürler kızlar cevaplarınız için🥰 1 aylık bebeğiniz ne kadar uyanık kalıyo peki
NeclaDefne shaf_edalet ben uyku için kızıma güvendim onu takip edip nasıl ve ne zaman uyumak istiyor takip ettim uyku sinyallerini takip ettim katı kural koymadım hiç çünkü sallayarak uyutmak emzik kullanmak istemiyordum şükür kızım da bana yardımcı oldu zor geçirdiğimiz zamanlarda da sakin kalıp düzeni korumak ikimiz için de faydalı oldu. 😊
Kzbnnzmkrm shaf_edalet benimki rahat kalıyodur 5 6 saat çünkü sabah Bi uyanıyo öğlene doğru uyuyo ilkndi falan uyanıyo öyle yanı
Mrveglsn shaf_edalet ağlaması neyden omu keşfedin. Acıktığı içinmi altı pis olduğuniçinmi uylusu ba rondan mı eğer açsa zaten emmek ister ağladığında memede sakinleşir.sonrada uyur. Acıkma saatini bakıp ağlamadan emzirmeyi deneyin memenin sakinleşme uyuma aracı olmadığını öğrenr.
Dmngrkmmm shaf_edalet oğlum 22 günlük bizde de durum aynı. 😔 çok emiyor gibi geliyor sürekli memede olmak istiyor ama. Bir de bazen kusuyor sütü.
Sevnurr shaf_edalet Valla benmkide öyle alışmıştı şuan 6 aylık ağzından çıktığı an basıyo yaygarayı ve sürekli öyle uyuöak istiyo gece gündüz. Yol yakınken daha alternatif bi şey bul bence
ozlemyldz benim ki de 1 aylik ve ayni durum bnde var once mama vermek zorunda kaldim emmek istemedi cok zor tuttu simdide kucagimdan inmiyo cok sukur simdide sutum yetiyormu bilmiym surekli emmek istedigi icin agzindam meme dussun uyaniyo