shaf_edalet Merhaba kızlar. Benim bebeğim 1 aylık. Uyanıkken ağladığı zaman memede sakinleşiyor. Memede uyuyor. Sizde de mi böyle? Çoğu zaman memede uyuyor kucağımda uyuduğu çok az oldu. Ağlıyor meme veriyorum sakinleşiyor. Her kesdemi böyle?
Kzbnnzmkrm shaf_edalet benim oğlumda öyle canım çocuklar sadece acıktığı zaman emmek istemezmiş susadığı zaman uyumak istediği zaman yada annesini hissetmek istediği zaman memeyi istermiş
shaf_edalet Asafeymeninannesi beni endişelendiren memede sakinleşmesi. Her seferinde meme veriyorum çok süt içtiği için kusuyor. Ne yapiyim anlamıyorum😶
Asafeymeninannesi shaf_edalet bizde o aylarda öyleydik şimdi ise ara ara alıp bırakıo oyun oynar gibi 🙄
Dmngrkmmm shaf_edalet oğlum 22 günlük bizde de durum aynı. 😔 çok emiyor gibi geliyor sürekli memede olmak istiyor ama. Bir de bazen kusuyor sütü.
shaf_edalet Rumeysaa [silindi] Kzbnnzmkrm Şikayetçi diyilim de . Normalmi diye sordum)) bakalım ne zamana kadar olucak böyle
Snglll Şu an 5 aylığız bundan 15 gün öncesine kadar memede uyuyordu şuan memede kesinlikle uyumuyor karnı doyduğu zaman sallayarak beşiğinde uyutuyorum..
NeclaDefne shaf_edalet tam uyumasina izin vermeden omzumda gazını çıkarttıktan sonra beşiğine yatırdım hep. Şimdi de emdikten sonra biraz başı yüksek kalıyor kusmasın diye yine yarı baygın şekilde yatıyorum beşiğine.
shaf_edalet NeclaDefne bende gazını çıkarttıkdan sonra yatırıyorum. Uyanıyor bazı zamanlar. Tekrar uyutmak sabr gerektirir😐😐
shaf_edalet Snglll Kzbnnzmkrm Yesimgulcakir NeclaDefne Teşekkürler kızlar cevaplarınız için🥰 1 aylık bebeğiniz ne kadar uyanık kalıyo peki