Sezeryan hiç düşünmüyordum hastaneye kendi sancımla gittim 15 dk dan 7 dk ya düsünce hazırlandık çıktık, bol bol hareketler vs derken açılma vs herşey güzel gitti fakat bebeğin inmesi çok yavaş ilerledi. Doğumhanede 2 saat ıkınmadan sonra gücüm kalmadı toplam 11-12 saat surdu, kristal manevrası denendi iki kez başı kanala girdi ama daha vakit vardı doğmasına fakat benim gücüm kalmamıştı. Vakumla veya biraz daha kristal manevrasıyla doğabilirdi fakat birinde o birinde benim bedenim zarar görebilirdi. Doktorum doğal doğum cuydu elhamdulillah oraya gelene kadar bir cok hareket bir cok dua elhamdulillah süreç çok güzeldi. Bebeğimin boynuna kordon dolanmış meğer 2 cm ve kordon çok kısaymis ondan inmemis, ablamın bebeginin boynuna kordon dolanmıştı 6 tur kordon cok uzunmus. Nasip birseyin olacsgi varsa oluyor. Bebeğim bir de kakasını yapmıştı 39+5 te geldi. Böyle bir sezeryan süreci geçirdim oğlumuzu ben gelene kadar babayla tentene temas yaptırdılar sonra hemen benle çok şükür ikimizde sağlıklıydık tevekkül etmek gerek belki normal yolla sıkıntı olacaktı hayırlısı buymuş, lohusalıkta çok takıldım tabi hemen kucağıma alamamak ve normal doğumu istemek. Ama şimdi bakıyorum ve elhamdulillah herseyde bir hayir vardir diyorum. Rabbim nasip ederse ikinci dogumda yine normal denemek istiyorum insallah. Suan 2 ay 3 gunluk oglum. Ve bu surecte sadece eşim vardi yanimda hep tesekkur ettim gercekten onun yanimda ve destek olmasi hem benle hem oglumuzla ilgilenmesi sabah aksam getcekten cok ayri bir duygu donup bakiyorum ve aramizdaki o bagi nede kuvvetlendirdi ve ona olan sevgimi arttirdi diyorum Rabbim herkese hayirli esler nasip etsin insallah